Autor |
Zpráva |
|
Tomas_10 |
Zaslal: so duben 05, 2008 8:44 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
ahoj všeci. kůpil sem si saxo a do nej repro Magnat xtract 2030 ale o to nejde. Potreboval bych poradit kudy to je nejlepsi tahnout kabely, jestli s tim nekdo mate zkusenost, tak poradte.. diky |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: so duben 05, 2008 8:51 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
podla toho ci to chces do dveri alebo do zadu. Ked do zadu tak cez spolujazdcovu stranu normalne po pod kobercek. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomas_10 |
Zaslal: so duben 05, 2008 9:39 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no jo to sem zapomnel napsat, to se omlouvam .. je to do zadniho plata! ja to chci bud tahnout pod prahama nebo pod koberecek podél tunelu... na spolujezdcove strane podel tunelu jsi myslel? nebo pod prahem ?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: so duben 05, 2008 9:41 am |
|
|
Anonymní
|
Sparco900 napsal: podla toho ci to chces do dveri alebo do zadu. Ked do zadu tak cez spolujazdcovu stranu normalne po pod kobercek.
to ma ovaly 6x9 cize jednoznacne to pojde dozadu ..kable su vedene pod kobercekom popri dverach po jednej a aj po druhej strane ..akurat dnes sa chystam tie kable menit ..ale ja mam vzadu hertz dcx 690 ale rozmer je ten isty ... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Crack |
Zaslal: so duben 05, 2008 10:52 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomas_10 |
Zaslal: so duben 05, 2008 11:28 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
bohuzel to je 5ti dvéř. Teď sem na to koukal a nenapada mě nic jinýho, než to vytáhnout pod sedadlama k tunelu a u tunelu to nejak vymyslet.. Kazdopadne v tom bude mit hlavni roli ten tunel..
nebo mate este nekdo jinej napad? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomas_10 |
Zaslal: so duben 05, 2008 1:53 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
v kufru sem nasel naky draty na kazdy strane jeden (dvojitej) je mozny ze by to mohlo bejt na repraky? |
|
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: so duben 05, 2008 2:01 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tomas_10 napsal: v kufru sem nasel naky draty na kazdy strane jeden (dvojitej) je mozny ze by to mohlo bejt na repraky?
Je to dost možne. Pohledej i ve předu u radia jeslti někde nenajdeš 2 ty same volné dráty a uvidíš |
|
|
Návrat nahoru |
|
Tomas_10 |
Zaslal: so duben 05, 2008 7:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
no k radiu vedou takovy dva zazloutly a je na nich nejakej kod ale v kufru ten kod neni .. no uvidim zapojim radio a kdyz to bude hrat tak bude, kdyz ne, tak nee ... myslite ze to je v pohode vest to tim tunelem podel rucky a radicky?? nebude to delat neplechu zadnou? docela se toho bojim abych o to neskrt a nepodelalo se to..
Jo a este sem se chtel zeptat jesi tam jde namontovat operka a jesi to je dobry, jesi s tim tady mate nekdo nejakou zkusenost .. Chci to tam mit proste pekny .. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: so duben 05, 2008 11:54 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Dle mě to nemusíš táhnout středem-podél tunelu.Já to mám krajem podél podběhu a v poho natažený sem to měl tak za 10 minut.když tak si ty kabely propískni měřákem a budeš vědět |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: ne duben 06, 2008 9:33 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tomas_10 napsal: no k radiu vedou takovy dva zazloutly a je na nich nejakej kod ale v kufru ten kod neni .. no uvidim zapojim radio a kdyz to bude hrat tak bude, kdyz ne, tak nee ... myslite ze to je v pohode vest to tim tunelem podel rucky a radicky?? nebude to delat neplechu zadnou? docela se toho bojim abych o to neskrt a nepodelalo se to..
Jo a este sem se chtel zeptat jesi tam jde namontovat operka a jesi to je dobry, jesi s tim tady mate nekdo nejakou zkusenost .. Chci to tam mit proste pekny ..
co sa tyka kabelaze, je to v pohode stredom, mam to tak, robil mi to Miro a chvilu to bolo hotove (potrebujes len dlhsi drot, na konci zahnes a ides a myslim uvolnit jeden torx pri riadiacej pake), potom sme to pod zadnymi sedackami rozdelili do stran, potiahli popod zadne bocne tapacire a napojili na plato.. trci mi mozno 10cm z kablov od zadneho tapaciru po repraky..a lahko sa to odpaja ked potrebujes vybrat plato..
..tu opierku myslis opierku na pravu ruku? zavisi ako soferujes, ja osobne to nepotrebujem, som zvyknuty mat ruku prevazne na radiacej pake, sedel som v 307kde bola ta opierka a mne zavadzala.. |
|
Barth3Z |
Zaslal: ne duben 06, 2008 1:03 pm |
|
|
Anonymní
|
tak vcera som trosku rozoberal saxo, vyhadzal som sedacky .. chcel som vediet kade idu povodne kable od repro ..popod ten koberec pod nim je este nieco , nejaka izolacia cico ..chcel som nahradit povodne za druhe ale ako som zistil ze radsej stare ucviknem a nadpojim na konektor nove a potiahnem tak ako pisete stredom ..kto by to bol veril ale nasiel som pod tym kobercom zopar minci... belgicke franky nejake euro centy .... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: po duben 07, 2008 9:29 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Barth3Z napsal: tak vcera som trosku rozoberal saxo, vyhadzal som sedacky .. chcel som vediet kade idu povodne kable od repro ..popod ten koberec pod nim je este nieco , nejaka izolacia cico ..chcel som nahradit povodne za druhe ale ako som zistil ze radsej stare ucviknem a nadpojim na konektor nove a potiahnem tak ako pisete stredom ..kto by to bol veril ale nasiel som pod tym kobercom zopar minci... belgicke franky nejake euro centy ....
no vidis, jeste si vydelal |
|
Tomas_10 |
Zaslal: po duben 07, 2008 5:38 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
tak znamej elektrikar mi rikal ze ty kabely v kurfru jsou skutecne natazeny od radia, ale rikal ze tam stejne mam natahnout novy, ze budou hovno hrat .. takze parada .. takze se tesim na vejkend ze to konecne zkramuju... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|