Autor |
Zpráva |
|
Marth |
Zaslal: ne duben 13, 2008 9:04 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Dělal jsem trochu generalku přední nápravy a měnily se i tlumiče...dával jsem obyč (bez stavitelné tuhosti) Kayaby...
výměna nebyla problém,ale teď při zatáčení mi mlátí přední nápava...
ty rany jdou z uložení tlumičů,který jsou volný a hýbou se doboku v pouzdře (těhlici)...nestalo se to už někomu???
nějaký nápad jak to vyřešit???
dííík |
_________________ http://www.carsoft.cz
VTS 1.6 16V/87 kw |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: po duben 14, 2008 10:44 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Marth napsal: Dělal jsem trochu generalku přední nápravy a měnily se i tlumiče...dával jsem obyč (bez stavitelné tuhosti) Kayaby...
výměna nebyla problém,ale teď při zatáčení mi mlátí přední nápava...
ty rany jdou z uložení tlumičů,který jsou volný a hýbou se doboku v pouzdře (těhlici)...nestalo se to už někomu???
nějaký nápad jak to vyřešit???
dííík
Buď máš jiny tlumiče než mají být a nebo ti chybí pod tou převlečnou matkou podložka z takovyho tvrzenyho plastu. Aspoň já když jsem to měnil, tak tam něco takovyho bylo. A nebo máš ty převlečny matky málo dotřaženy. Vem hasák, nějakou trubku, kterou nasuneš na ten hasák aby to mělo páku, auto zvedni a mezi závitama pružiny zkus tu matku pořádně přitahnout. Musíš ještě zvednout prachovku aby ses na tu matku dostal. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
Marth |
Zaslal: po duben 14, 2008 11:31 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zlamos napsal:
Buď máš jiny tlumiče než mají být a nebo ti chybí pod tou převlečnou matkou podložka z takovyho tvrzenyho plastu. Aspoň já když jsem to měnil, tak tam něco takovyho bylo. A nebo máš ty převlečny matky málo dotřaženy. Vem hasák, nějakou trubku, kterou nasuneš na ten hasák aby to mělo páku, auto zvedni a mezi závitama pružiny zkus tu matku pořádně přitahnout. Musíš ještě zvednout prachovku aby ses na tu matku dostal.
tlumiče by měly být správné,a dotažený jsou pořádně...ale žádné plastové podložky jsem si tam nevšiml....podívám se ještě jednou a pořádně...každopádně dííík |
VTS 1.6 16V/87 kw |
|
Návrat nahoru |
|
Marth |
Zaslal: po duben 14, 2008 3:11 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
zlamos napsal:
Buď máš jiny tlumiče než mají být a nebo ti chybí pod tou převlečnou matkou podložka z takovyho tvrzenyho plastu. Aspoň já když jsem to měnil, tak tam něco takovyho bylo. A nebo máš ty převlečny matky málo dotřaženy. Vem hasák, nějakou trubku, kterou nasuneš na ten hasák aby to mělo páku, auto zvedni a mezi závitama pružiny zkus tu matku pořádně přitahnout. Musíš ještě zvednout prachovku aby ses na tu matku dostal.
Nevíte jak přesně ta plastová podložna v uložení předního tlumiče vypadá???
at vím co vlastně zhánět...nějaký foto nebo něco podobnýho??? |
VTS 1.6 16V/87 kw |
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út duben 15, 2008 8:26 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Marth napsal: zlamos napsal:
Nevíte jak přesně ta plastová podložna v uložení předního tlumiče vypadá???
at vím co vlastně zhánět...nějaký foto nebo něco podobnýho???
Čéče asi jsem tě mystifičil teda mystifikoval, protože jsem se teď díval na fotku když jsem dělal horní uložení a ta podložka je až nad tou převlečnou matkou. Sorry Ve vnitř v tom případě žádná podložka nebyla. Tady je foto: http://e5m62j2m.2737745.ukazto.com |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
|