punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Nestartuje

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Nestartuje

Nick
Zaslal: so srpen 30, 2008 2:54 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
Zdravím Saxaci,
mám problém saxo mi nestartuje 1.6 16V vts 2000rok,
měnil jsem startér nevysouvala se kotva či co tyden to startovalo bez problému ale ted to zase nechytá ale starterem to nebude předtím jen cvaknul a nic,ted otočím klíčkem imobilizér zhasne,pak otočím na nastartováni a je ticho jen zhasne baterka a stále svítí ruční brzda,airbag,motor atd. nevíte někdo co stím?? Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
lakinooo
Zaslal: so srpen 30, 2008 6:01 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Pred chvilou sa riesil uplne ten isty problem. Pravdepodobne ti odisla spinacka.

http://www.faro.sk/catalog/zamky/citroen.php#citroen-saxo
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Nick
Zaslal: so srpen 30, 2008 6:20 pm Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
Pred chvilou sa riesil uplne ten isty problem. Pravdepodobne ti odisla spinacka.

http://www.faro.sk/catalog/zamky/citroen.php#citroen-saxo

Fakt měl jsem to v servisu tvrdili mi že je dělaný starter,spinací skříňka,rozvody.
pokud se to tu řešilo tak jsem si toho nevšiml ale díky.
hm tak to bude nejspíš tím jo?neviš jak poznám jetli ji měnili??a asik bych měl dostat new klíče pokud to vidim ok na tom obrázku že?hm ty jsem nedostal
lakinooo
Zaslal: so srpen 30, 2008 7:00 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Ani nie. Mozno ti vymenili len spodok spinacky, takze kluce ti ostaly. Ono vacsinou odide len ten spodok.....

Ak si kusok elektricky zdatny, tak skus dat dolu ten plast spod volantu. Su tam take tri konektory. do jedneho ide taky podstatne tensi myslim modry kabel, ktory by mal byt na ovladanie starteru. skus na neho propojit skusacku, alebo nejaku ziarovku na zastartuj. ak tan nebude napatie tak je spinacka v haji. Potom skus jednuchu vec, zapni klucik tak aby ti svitili kontorolky a preved priamo na tento kabel + 12V, ak to nastartuju, tak je urcite zla spinacka.....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rEtrOn
Zaslal: ne srpen 31, 2008 11:22 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 29. 12. 2006 Příspěvky: 25 Bydliště: MT...SK
nam spínačku objednali aj so zámkom podľa kľuča ... a staru nam vratili .. bolo tam písane že ešte nakodovani kľučov .. ale neviem .. či to všetko porobili čo tam popísali Confused

Zaslal: ne srpen 31, 2008 5:06 pm Odpovědět s citátem
rEtrOn napsal:
nam spínačku objednali aj so zámkom podľa kľuča ... a staru nam vratili .. bolo tam písane že ešte nakodovani kľučov .. ale neviem .. či to všetko porobili čo tam popísali Confused

tak už jsem zjistil čím to,kámoš servisák dofrčel kouknul na to a zavelil,, to je startet''(pouhím otočením klíče),říkám to není možné startér se dělal před 4 dny,tak jako zkušený servisák sundal filtr,a šroubovákem propojil malé plus s velkým plus a to musím prostě chytnout(říka) a ono nic,2 pokus žarovku ke káblu ke starteru a ejhle svítí,3 pokus roztlačit ten 16V a ono jede- takže závada startéru,sice se dělal nový ale nejspíš odešla cívka či co,tak další investice ale hlavně že to bude ok a zase budu moct šlapat do plynu.doufám že už mě nepotká další věc ale zatim mě zlobilo jen tohle.
jinak díky za rady.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: