|
Autor |
Zpráva |
|
mattell |
Zaslal: čt březen 27, 2008 8:30 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Uvažuji o koupi nového auta, ale je mi dost líto prodat své VTS, které jsem měl čtyři roky, převážně v garáži, ježděno jen na výlety a v pěkném počasí... Na běžné hrkání po městě, v zimě a nepohodě jsem měl jinou popelnici!
Jde o saxo 1.4 VTS, r. v. 98, najeto na 99% pocitvých necelých 62tis km, klimatizace, 2x airbag, ABS, servo, el. okna a zrcátka, centrál na DO, alarm, 2klíče, modrá metalíza, certifikované folie, alu speedline vč. nových pneu 185/55 R14, velmi zachovalé, bez úprav- tunningu. Nové rozvody v 60tis preventivně kvůli věku, vloni dělané těsnění pod hlavou (všeobecně známý problém motoru PSA 1.4), všechny filtry a origo svíčky, zánovní aku, bylo by asi dobré preventivně vyměnit brzdovku a klínový řemen, v květnu olej.
Cenu nabídněte, bližší info a foto prosím přes mail: marty1976@post.cz Díky. |
|
|
Návrat nahoru |
|
pitrisek |
Zaslal: pá duben 25, 2008 11:54 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
zdravim tak jsem se chtel zeptat jestli jeste mas VTSko? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sparco900 |
Zaslal: pá duben 25, 2008 1:17 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
pitrisek napsal: zdravim tak jsem se chtel zeptat jestli jeste mas VTSko?
skus mu napisat e-mail mozno ti skor odpise |
|
|
Návrat nahoru |
|
mattell |
Zaslal: pá duben 25, 2008 5:59 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Sparco900 napsal: pitrisek napsal: zdravim tak jsem se chtel zeptat jestli jeste mas VTSko?
skus mu napisat e-mail mozno ti skor odpise
ano, VTS ještě mám, jsem ho po týdnu vytáhl z garáže a jak na sviňu byla před chvílí bouřka tak mi asi po roce zase zmoklo! Měli jste se hoši dříve rozhýbat, z nákupu nového vozu spíše sešlo, ne že bych po něm pořád nepokukoval, ale asi by už nebylo za tak výhodných podmínek a v tom provedení co jsem chtěl, to víte jarní akce na omezenou dobu. Krom toho jak se tady různě hýbou ceny ojetých VTS tak myslím že bych ho zde asi těžko prodal, je ho prostě škoda dávat za pár peněz! Mám teď čerstou STK, přichystaný Total Q7000 na výměnu, pracuje se na preventivní výměně klíňáku, ještě budu muset umluvit mého dvorního mekánika ať mi konečně vymění tu brzdovku, mají na to v práci nějaký super stroj! Ale chce to dobře načasovat až tam nebude vedení, je rozdíl za to vyblít 1000 bez DPH nebo to mít grátis že... Bude mít ze mně radost, mám pro něj ještě seznam drobností - špeků co bych rád aby "vychytal" jako např. list ve větráku, zaleštit nový škrábanec od nějakého nenechavce (lidi jsou svině, po dlouhé době jsem ho nechal před cca 14dny přes noc před barákem a jizva pod nádrží od klíče ), krapet zatíká do zadního světla a říkal že má někde přebytečný blink ve kterém mám taky vlásečnicovou prasklinku a občas se to zarosí... NO ten mě asi rozhryže nebo pošle k šípku... |
|
|
Návrat nahoru |
|
pitrisek |
Zaslal: po duben 28, 2008 11:43 am |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
zdravim, mail jsem nenasel tak pisu zase sem. no a fakt si nechces rozmyslet prodej? a kolik by si za nej zadal? teda kdyby si ho nahodou chtel prodat??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
|
Časy uváděny v GMT + 1 hodina
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru
|
|