cus Hosi chcem sa opytat ako sa da znizit predna naprava a stacilo by mi uplne 2cm ... ? musim kupit nove pruziny alebo ako sa to robi? po prip. mozte nechat nejake odkazy ... dikes cus
MELHUBA KLUBUZaložen: 23. 02. 2005Příspěvky: 1262Bydliště: Bratislava
casso napsal:
Chcem sa spytat, jeden chalan mi ponuka pruziny federn Spring uni... znizenie o 35mm .... ono by nemal byt problem aby to pasovalo na saxo nie ?
každé auto má iné pružiny, o univerzálnych som nepočul a nikdy by som niečo také na auto nedal. Auto aby fungovalo musí byť zladené, ak tam dám struny z niečo iného, jednak nebudú pasovať a nebudú ani správne pracovať. Každé auto má inú geometriu, iné rozloženie hmotnosti, iú celkovú hmotnosť, iný rázvor, .... prsote je toho príliš vela, preto neexistujú nejaké uni diely
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 04. 2008Příspěvky: 199Bydliště: Zvolen
Miki napsal:
casso napsal:
Chcem sa spytat, jeden chalan mi ponuka pruziny federn Spring uni... znizenie o 35mm .... ono by nemal byt problem aby to pasovalo na saxo nie ?
každé auto má iné pružiny, o univerzálnych som nepočul a nikdy by som niečo také na auto nedal. Auto aby fungovalo musí byť zladené, ak tam dám struny z niečo iného, jednak nebudú pasovať a nebudú ani správne pracovať. Každé auto má inú geometriu, iné rozloženie hmotnosti, iú celkovú hmotnosť, iný rázvor, .... prsote je toho príliš vela, preto neexistujú nejaké uni diely
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru