punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - K: shortshift

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  K: shortshift

skokan
Zaslal: st leden 30, 2008 11:07 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
ak mate niekto doma nejaky navyse, alebo viete vyrobit (zohnat) za serioznu cenu, tak by som mal zaujem.
dik

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
KenaD
Zaslal: st leden 30, 2008 3:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
skokan napsal:
ak mate niekto doma nejaky navyse, alebo viete vyrobit (zohnat) za serioznu cenu, tak by som mal zaujem.
dik

Kdyžtak bych měl taky zájem kdyby někdo dělal více kusu Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
dave_m
Zaslal: st leden 30, 2008 4:59 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
zeptejte se Zlamosa. Kdyz nepochodite, zkusim to zaridit ja

skokan
Zaslal: st leden 30, 2008 9:59 pm Odpovědět s citátem
napisal som zlamosovi PM, tak si snad precita Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
KenaD
Zaslal: čt leden 31, 2008 4:29 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 01. 10. 2007 Příspěvky: 704 Bydliště: Třinec
skokan napsal:
napisal som zlamosovi PM, tak si snad precita Smile

Jak si teda dopadl?
skokan
Zaslal: čt leden 31, 2008 5:48 pm Odpovědět s citátem
Zlamos mi odpisal ze sa popyta, tak cakam na odpoved.

Toska
Zaslal: čt leden 31, 2008 9:43 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 01. 2008 Příspěvky: 131 Bydliště: Třebíč,Vysočina
Tak výkres jsem si tu na fóru sehnal a dal jsem to kámošovi na soustruh.Prý se pokusí to udělat a pokud se zadaří,budu vás všechny informovat.Nemá na to(ten kámoš)nůž na soustruh a kvůli mě ho bude dělat,ale výsledek prý nezaručí.Nejhorší bude ta kulička na konci Sad
skokan
Zaslal: čt leden 31, 2008 10:12 pm Odpovědět s citátem
daj potom vediet co a ako ..som zvedavy.

zlamos
Zaslal: čt leden 31, 2008 10:14 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 03. 08. 2006 Příspěvky: 612 Bydliště: Olomouc Dolany
Toska napsal:
Tak výkres jsem si tu na fóru sehnal a dal jsem to kámošovi na soustruh.Prý se pokusí to udělat a pokud se zadaří,budu vás všechny informovat.Nemá na to(ten kámoš)nůž na soustruh a kvůli mě ho bude dělat,ale výsledek prý nezaručí.Nejhorší bude ta kulička na konci Sad

JJ. Pravdu máš. Laughing Na kuličku se musí vyrobit nůž. Já jsem se dnes ptal toho kamoša co mi to nechává dělat a říkal, že se toho borca co to dělal zeptá a zítra mi dá vědět. Wink

Zaslal: pá únor 01, 2008 7:26 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
zlamos napsal:
Toska napsal:

JJ. Pravdu máš. Laughing Na kuličku se musí vyrobit nůž. Já jsem se dnes ptal toho kamoša co mi to nechává dělat a říkal, že se toho borca co to dělal zeptá a zítra mi dá vědět. Wink

V podstate nemusi.... Ta kulicka (kulovy cep) se da koupit jako dil (napr. u firmy Fabory, Kipp, Norelem, nebo u jinych firem, ktere prodavaji strojni dily jako srouby, zavlacky apod.) Ten cep vypada tak, ze je to kulicka, pod ni je drik, na nem sestihran na klic a z nej trci dalsi drik se zavitem. Takze ten short shift se da udelat tak, ze budete mit jen ty valcove osazeni, s tim, ze kulicka se soustruzit nebude, ale na tom poslednim osazeni bude dira se zavitem, do ktereho prijde nasroubovat ten kulovy cep. Vyroba toho SS tak vyjde levneji a taky je to tak konstrukcne jednodussi.
Jinak radiusove noze, by se mely prodavat uz s vytvorenym zaobleni, takze zadny nuz by se delat nemusel. Krom toho, zrucny soustruznik by tu kulicku mel zvladnout i bez radiusoveho noze.

Zaslal: pá únor 01, 2008 11:16 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 1331 Bydliště: Bratislava
co keby sme to zaradili ako cast programu na zraze? dajte toho vyrobit viac kusov a namontujeme hromadne Wink

Toska
Zaslal: pá únor 01, 2008 6:16 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 01. 2008 Příspěvky: 131 Bydliště: Třebíč,Vysočina
Tak jsem za ním(soustružníkem)dneska skáknul a má to skoro hotový-bohužel ta kulička nemá přesně prům. 13 ,tudíž to asi bude k ničemu.On za to nemůže,páč se mu nepovedl udělat ten nůž.Asi to udělám tak,jak tady postnul kolega(s tou kuličkou,dříkem a šestihranem Laughing To už mi kámoš udělá na 100% Možná by zmáknul i víc kusů a pak bych je mohl za(mrzký)peníz někomu nechat.Zatím ale nic neslibuju,protože je to "fuška" v práci a kámoše už při výrobě lapnul mistr-proto to ještě nemá hotový... Embarassed
skokan
Zaslal: pá únor 01, 2008 7:12 pm Odpovědět s citátem
hehe .. tak nech si da pozor aby nemal v praci problemy a potom daj vediet ako to dopadlo

franus
Zaslal: so únor 02, 2008 12:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 25. 04. 2007 Příspěvky: 451 Bydliště: Kroměříž, Zlín
Toska napsal:
Tak jsem za ním(soustružníkem)dneska skáknul a má to skoro hotový-bohužel ta kulička nemá přesně prům. 13 ,tudíž to asi bude k ničemu.On za to nemůže,páč se mu nepovedl udělat ten nůž.Asi to udělám tak,jak tady postnul kolega(s tou kuličkou,dříkem a šestihranem Laughing To už mi kámoš udělá na 100% Možná by zmáknul i víc kusů a pak bych je mohl za(mrzký)peníz někomu nechat.Zatím ale nic neslibuju,protože je to "fuška" v práci a kámoše už při výrobě lapnul mistr-proto to ještě nemá hotový... Embarassed

No, pokud je ta kulicka mensi o nejakou desetiu, tak by to snad vadit nemelo. Vetsinou to pouzdro se silonem, ktere se na to nasazuje byva uz "vycvachtane"

Zaslal: so únor 02, 2008 2:03 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 13. 01. 2006 Příspěvky: 847 Bydliště: Miletín
Majo napsal:
co keby sme to zaradili ako cast programu na zraze? dajte toho vyrobit viac kusov a namontujeme hromadne Wink
část programu na sraze by to byla pěkná,ale není to tak jednoduchý jako třeba vyměnit žárovku Wink potřebuješ na to jámu!!A už vidím že někdo bude tak ochotnej se zašpinit Laughing

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 5
Jdi na stránku 1, 2, 3, 4, 5  Další

Přejdi na: