Autor |
Zpráva |
< Nákup/Prodej ~ K: 1.4 VTS nebo 1.6 VTS |
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
čau kluci.tak to jedno saxo nám nevyšlo tak schánim 1.4 nebo 1.6 16V VTS. do 65 tisíc.tak kdyby jste o něčem věděli tak napište.budu moc rád. dík moc
a když bych byl moc náročnej tak aby to byla modrá metalíza a nejlíp okolo plzně ale to by bylo asi moc co no tak jenom kdyby jste o něčem věděli díky |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:43 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no za tu cenu moc velkej výběr nebude ale jelikož mam plzeň celkem projetou o jednom červenym VTS vym je to 1.4 a stojí v bazaru za borskou věznicí směr Valcha dokonce je i na netu já sem o něm totiž chvíly přemejšlel. http://www.sauto.cz/car_detail.php?filter_car_id=5968072 |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:45 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo o tom vim.dneska jsem na něj koukal a chtěli jsme tam ject ale nějak to nevyšlo.tak se tam pojedu kouknout třeba na kole
no možná by to šlo zvednout na 75 tis |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:47 pm |
|
|
|
Ondrej133 napsal:
jo o tom vim.dneska jsem na něj koukal a chtěli jsme tam ject ale nějak to nevyšlo.tak se tam pojedu kouknout třeba na kole jj já sem tam na něj taky koukal už je to tak měsíc jel sem okolo a měl sem čas není špatný ale je to 1.4 já teďka taky budu kupovat VTS ale z německa a chtěl bych 1. protože mam na něj stejně peněz jako ty ale tam mě výde o dost levnějš |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:51 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: Ondrej133 napsal:
jo o tom vim.dneska jsem na něj koukal a chtěli jsme tam ject ale nějak to nevyšlo.tak se tam pojedu kouknout třeba na kole jj já sem tam na něj taky koukal už je to tak měsíc jel sem okolo a měl sem čas není špatný ale je to 1.4 já teďka taky budu kupovat VTS ale z německa a chtěl bych 1. protože mam na něj stejně peněz jako ty ale tam mě výde o dost levnějš
co by si chtěl? 1? nebo 1.6? já koukal akorát na autoscout24.ale jako když je to v čechách tak to nani třeba tak daleko a když bude špatný tak se vrátíš a řekneš že je to k nas(r)ání ale co se dá dělat.ale v německu to bude trošku dál a to naštve víc.
si to přivezeš sám nebo někoho znáš kdo přiváží? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
a ještě mam rozjednaný jedno 1.4 VTS blízko plzně. v sobotu se na něj pojedeme kouknout.tak uvidíme |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 7:56 pm |
|
|
|
no já mněl 1.1 ale teď chci VTS nejradši 1.6. No mam známeho co mi už přivezl to saxo co jsem měl se kterým sem byl více než spokojen a vyšlo my loni přibližně o 15tis levnějš než kdybych ho kupoval u nás. Shodou okolností jsem ho dneska za 15tis prodal jako vrak ale to je už jinej příběh. |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 8:07 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: no já mněl 1.1 ale teď chci VTS nejradši 1.6. No mam známeho co mi už přivezl to saxo co jsem měl se kterým sem byl více než spokojen a vyšlo my loni přibližně o 15tis levnějš než kdybych ho kupoval u nás. Shodou okolností jsem ho dneska za 15tis prodal jako vrak ale to je už jinej příběh.
a nechtěl by přivézt 2 |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 8:30 pm |
|
|
|
Ondrej133 napsal: martanc napsal: no já mněl 1.1 ale teď chci VTS nejradši 1.6. No mam známeho co mi už přivezl to saxo co jsem měl se kterým sem byl více než spokojen a vyšlo my loni přibližně o 15tis levnějš než kdybych ho kupoval u nás. Shodou okolností jsem ho dneska za 15tis prodal jako vrak ale to je už jinej příběh.
a nechtěl by přivézt 2 to nevím ale asi ne on to vozí jen z hodně dobré známosti jinak se to ale fakt vyplatí určitě my zase udělá dobrou cenu, ono by byl asi taky problém vůbec dvě slušný VTS najít přece jen jich moc není |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 8:33 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
martanc napsal: Ondrej133 napsal: martanc napsal: no já mněl 1.1 ale teď chci VTS nejradši 1.6. No mam známeho co mi už přivezl to saxo co jsem měl se kterým sem byl více než spokojen a vyšlo my loni přibližně o 15tis levnějš než kdybych ho kupoval u nás. Shodou okolností jsem ho dneska za 15tis prodal jako vrak ale to je už jinej příběh.
a nechtěl by přivézt 2 to nevím ale asi ne on to vozí jen z hodně dobré známosti jinak se to ale fakt vyplatí určitě my zase udělá dobrou cenu, ono by byl asi taky problém vůbec dvě slušný VTS najít přece jen jich moc není
no tak jako že by si je chtěl ty no chápu to.moc jich neni no |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 8:35 pm |
|
|
|
Ondrej133 napsal: martanc napsal: Ondrej133 napsal: martanc napsal: no já mněl 1.1 ale teď chci VTS nejradši 1.6. No mam známeho co mi už přivezl to saxo co jsem měl se kterým sem byl více než spokojen a vyšlo my loni přibližně o 15tis levnějš než kdybych ho kupoval u nás. Shodou okolností jsem ho dneska za 15tis prodal jako vrak ale to je už jinej příběh.
a nechtěl by přivézt 2 to nevím ale asi ne on to vozí jen z hodně dobré známosti jinak se to ale fakt vyplatí určitě my zase udělá dobrou cenu, ono by byl asi taky problém vůbec dvě slušný VTS najít přece jen jich moc není
no tak jako že by si je chtěl ty no chápu to.moc jich neni no jj že chci dvě jedno na jezdění přes víkend a druhý přes tejden no co jsem tak koukal tak v úvahu dicky připadá tak jedno na půlku německa takže já holt vemu to jedno z německa a ty to jedno k světu který bude u nás jen tak pro zajímavost co jsem koukal tak na plzeňsku je jich asi nejmíň holt bydlíme v blbém kraji |
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: po červen 02, 2008 8:58 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 9:07 pm |
|
|
|
jo pěkný ale tady se spíš hledá něco v okolí plzně, tyhle sou celkem z ruky |
|
Návrat nahoru |
|
Ondrej133 |
Zaslal: po červen 02, 2008 9:29 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
jo torchu z ruky ale v pohodě. některý jsou i pěkný |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červen 02, 2008 9:34 pm |
|
|
|
jo pěkný sou ale s limitem 65tis si asi nebudeš moct moc vybýrat |
|
Návrat nahoru |
|
|