punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - stěrače, ostřikovače

Autor Zpráva

<  Servis  ~  stěrače, ostřikovače

Ondrej133
Zaslal: po červen 30, 2008 2:36 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 05. 2008 Příspěvky: 530 Bydliště: Plzeň
čauky.tak nám jaksi nejdou stěrače a ani ostřikovače.nevíte která je to pojistka? a ještě když šli tak se zmáčkly ostřikovače a voda tekla u pravýho kola.nevíte co stim?

a ještě jedna věc týkající se zámku na zadních dveřích. nejde nám odemknout klíčem kterej máme.nevim jestli je to rozbytý nebo jinej zámek Sad

a potom přední mlhovky nesvítí. žárovky jsou v poho ale prostě nesvítí.zadní jdou ale přední ne.co by to mohlo bejt?pojistky? nebo kontakty?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: po červen 30, 2008 2:53 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
skontroluj pojistky pro stěrače a ostřikovače je to pojistka číslo 9 pod volantem a pro mlhovky je to myslím pojistka 6 v motoru. Jinak pokuď ti voda vyteče u pravýho předního kola tak to je od motorku asi ti tam vypadla hadička

se zámkem to nevím na starém saxu sem měl tentýž problém ale jelikož tam fungoval centrál tak sem to neřešil

Ondrej133
Zaslal: po červen 30, 2008 7:07 pm Odpovědět s citátem
pod volantem jsou taky pojistky? to jsem netušil.vim že jsou v motoru ale pod volantem jsem nic neviděl.akorát jakoby u levýho kolene jsou dvířka Smile a tam je konektor pro diagnostiku ne?

no a ta hadička bude vypadlá asi napůl protože když to šlo tak to stříkalo normálně na skla ale i na zem Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
martanc
Zaslal: po červen 30, 2008 8:06 pm Odpovědět s citátem
Ondrej133 napsal:
pod volantem jsou taky pojistky? to jsem netušil.vim že jsou v motoru ale pod volantem jsem nic neviděl.akorát jakoby u levýho kolene jsou dvířka Smile a tam je konektor pro diagnostiku ne?

no a ta hadička bude vypadlá asi napůl protože když to šlo tak to stříkalo normálně na skla ale i na zem Smile
tak se ohni a ty dvýřka otevři a hle čeká tě překvapení, další pojistky Very Happy

Ondrej133
Zaslal: po červen 30, 2008 9:02 pm Odpovědět s citátem
no měl jsem xicht 15cm před nima Smile a viděl jsem akorát takovou trubku a konektor.možná tam jsou ale asi si to nepamatuju
skokan
Zaslal: po červen 30, 2008 9:09 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
Ondrej133 napsal:
no měl jsem xicht 15cm před nima Smile a viděl jsem akorát takovou trubku a konektor.možná tam jsou ale asi si to nepamatuju
su tam na 100% Smile

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
martanc
Zaslal: po červen 30, 2008 9:16 pm Odpovědět s citátem
jj sou tam musíš se ohnout a kouknout těma dvířkama jako nahoru oni sou trochu vejš než ty dvířka

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: