Autor |
Zpráva |
< Nákup/Prodej ~ Prodám Citroën Saxo 1.6 16V VTS 87kw |
Daniel |
Zaslal: ne červen 08, 2008 8:52 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
kloub |
Zaslal: ne červen 29, 2008 8:02 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
sak to mas jakesi pomackane jak krabicu to je cele menene ten predek a kde mas ty origo zrcatka??? to muselo dostat slehu jak kravu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
olda77 |
Zaslal: ne červen 29, 2008 8:12 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
|
Návrat nahoru |
|
Daniel |
Zaslal: st červenec 02, 2008 8:28 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
kloub napsal:
sak to mas jakesi pomackane jak krabicu to je cele menene ten predek a kde mas ty origo zrcatka??? to muselo dostat slehu jak kravu.
ty jsi šleha jak kráva... pokud nerozumíš autům vzdej se komentářů. Bylo to lehce ťuklé na levou stranu (jsou fota) a to co vidíš na fotkách opravím do 4tis.
TI TO NIKDO NENUTÍ |
_________________ 1.6 16V VTS |
|
Návrat nahoru |
|
kloub |
Zaslal: st červenec 02, 2008 10:28 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Daniel napsal: kloub napsal:
sak to mas jakesi pomackane jak krabicu to je cele menene ten predek a kde mas ty origo zrcatka??? to muselo dostat slehu jak kravu.
ty jsi šleha jak kráva... pokud nerozumíš autům vzdej se komentářů. Bylo to lehce ťuklé na levou stranu (jsou fota) a to co vidíš na fotkách opravím do 4tis.
TI TO NIKDO NENUTÍ Klimu to ma??? by me zajimalo jak tam das ten plast. a kdyz si tak chytry jak tady o sobe tvrdis ze nerozumim autum,tak proc to napred neopravis za ty 4000 tisice jak tvrdis,a pak sem soupni fotky.urcite to prodas driv nez bys rekl. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Daniel |
Zaslal: čt červenec 03, 2008 10:07 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
kloub napsal: Daniel napsal: kloub napsal:
TI TO NIKDO NENUTÍ Klimu to ma??? by me zajimalo jak tam das ten plast. a kdyz si tak chytry jak tady o sobe tvrdis ze nerozumim autum,tak proc to napred neopravis za ty 4000 tisice jak tvrdis,a pak sem soupni fotky.urcite to prodas driv nez bys rekl.
protože mám ještě x aut co jsou v opravě nebo čekají na opravu... a ty jsou mi přednější. Toto saxo jsem si pořídil protože jsem měl v tu dobu peníze, bylo na prodej a doma mám ještě jedno. Opravu neřeším, protože můžu mít celé druhé dveře - VTS plasty mám do náhrady a lak kapoty je už to nejmenší.¨
PRODAT TO NEPOTŘEBUJU - KDYŽ ZŮSTANE TAK BUDE DÁL DOMA... |
_________________ 1.6 16V VTS |
|
Návrat nahoru |
|
kloub |
Zaslal: pá červenec 04, 2008 3:58 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Daniel napsal: kloub napsal: Daniel napsal: kloub napsal:
TI TO NIKDO NENUTÍ Klimu to ma??? by me zajimalo jak tam das ten plast. a kdyz si tak chytry jak tady o sobe tvrdis ze nerozumim autum,tak proc to napred neopravis za ty 4000 tisice jak tvrdis,a pak sem soupni fotky.urcite to prodas driv nez bys rekl.
protože mám ještě x aut co jsou v opravě nebo čekají na opravu... a ty jsou mi přednější. Toto saxo jsem si pořídil protože jsem měl v tu dobu peníze, bylo na prodej a doma mám ještě jedno. Opravu neřeším, protože můžu mít celé druhé dveře - VTS plasty mám do náhrady a lak kapoty je už to nejmenší.¨
PRODAT TO NEPOTŘEBUJU - KDYŽ ZŮSTANE TAK BUDE DÁL DOMA...
tak proc to prodavas kdyz to nepotrebujes prodat???
v zivote sem nikoho nevidel prodavat auto aby tam dal prvni fotky bouraneho auta a potom rekl ze to opravi... byt tebou tak tam dam fotky az to cele spravis a v 80% to prodas rychleji nez ted kdyz kazdy vidi ze je to po rane!!!!!ty by sis koupil auto ktere vypada na obrazku jak Hirosima???? |
|
|
Návrat nahoru |
|
2unlimited |
Zaslal: pá červenec 04, 2008 4:04 pm |
|
|
EX-Saxoclubák
|
už to stačí!!!!!!!!! |
_________________ 1.6 VTS 87kw už není-(