JAPONSKÝ TURISTAZaložen: 23. 07. 2008Příspěvky: 16Bydliště: Vinařice u Kladna
Ahoj chci se zeptat když jedu s prckem připadá mi že se moc naklání kamarád mi říká že je to normální ale ja to chci nějak změnit tak se chci zeptat jesi by to zmenili treba sportovní pružiny? a ještě jedna otázka když dám větší a širší kola zvětšej spotřebu co? mám na něm 13 plecháče a vypadá to hrozně a nevím co tam dát aby to bylo tak optimální v techníčáku mám největsí 165/13 a ja mam 155/13. A jesi je možný nějak udělat to ay mi šli 4 diroví kola ja mám 3 diry a se třema se blbě hledaj alu kola moc otázek sem hold neznalej..
_________________ Citroen Saxo 1.0 i 1998 není rychlej ale postačí
co se tyce naklaneni, mozna mas tlumice v prdeli, takze bude stacit jejich vymena.
Co se tyce kol, nech tam to, co mas. Jednak si z toho udelas posilovnu, protoze servo asi nemas a pak ti to nepojede
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
JAPONSKÝ TURISTAZaložen: 23. 07. 2008Příspěvky: 16Bydliště: Vinařice u Kladna
tlumice sou jako noví jen jsem zvyklej z jinýho auta to se tolik nenaklánělo řídil sem forda sierru bez posilovače s dost velkejma kolama takže mě saxo nezaskočí no uvdidíme asi tam nechám 13 ale dam malinko širší to by nemohlo bejt tak hrozný pro prcka.. ale s těma pružinama je to reálný a nebo to tak zůstane?
_________________ Citroen Saxo 1.0 i 1998 není rychlej ale postačí
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru