Baterie tam je bezúdržbová, ja jsem ale normálně včera přijel, ještě jsem pojížděl po marketech, takže pořád starty a nebylo znát že by baterie měla problém. Nikdy jsem neměl náznak špatného startování. Žaden odpojený kabel jsem nenašel. Myslíš, že by bylo k něčemu to zkusit roztlačit?
SAXOKLUBÁKZaložen: 17. 05. 2008Příspěvky: 158Bydliště: Úvaly u Prahy
baterie se chovaji zvlastne a nekdy dost nepochopitelne...taky se mi stalo, ze sem rano nastartoval, odjel cca 10km do marketu a tam uz nenastarotval.
Ono kdyz je motor zahratej, tak ti s nim zatoci casto i uplne mrtva baterie, protoze je namazanej a olej ma provozni teplotu...jakmile ale vystydne, tak uz nema silu s tim otocit...
takze pokud mas starsi baterii, tak ji nejdriv zkus nabit, zkontroluj jestli "vari" vsechny clanky a uvidis...jestli vydrzi kratce i bez jezdeni tak je v haji...
stava se totiz, ze u olovenych baterii se z oloveneho platku odloupne oxidaci kousek, spadne mezi ne a vyzkratuje ti jeden clanek a ten pak vybije obvykle za 1 den celou baterii
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru