mam saxo 1.5D 42kW r.v 1999.. a chcel by som poznat nazor ostatnych ake otacky povazujete za optimalne na taky motor.. tj. do kolko mozem motor bez problemov tocit napr na dialnici aby som ho moc neuvaril..
mam saxo 1.5D 42kW r.v 1999.. a chcel by som poznat nazor ostatnych ake otacky povazujete za optimalne na taky motor.. tj. do kolko mozem motor bez problemov tocit napr na dialnici aby som ho moc neuvaril..
Optimální otáčky jsou mezi 2000 - 3000 ale pro tento motor není problém nějákých 4800 otáček....najezdil jsem s ním po dálnici na plný plyn tisíce kilometrů bez problému....tenhle motor neuvaříš...
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
plne souhlasim - jezdim vetsinou za 5 a kolem 3000 otacek - uz sem to mel rozmotany i pres 4500... ale zjistil jsem ze je poznat rozdil v kvalite nafty - tankuji u shellu a prijde mi ze to jede o trosku lip od spoda, nez kdyz sem tankoval na jedne z mnoha pochybnych pump...
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru