Autor |
Zpráva |
< Servis ~ servo jde ztuha |
sax sax |
Zaslal: čt červen 21, 2007 7:22 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahoj všichni,
jde mi ztuha servo čím by to mohlo být? Olej v nádonce je. |
|
|
Návrat nahoru |
|
MaTToS8806 |
Zaslal: čt červen 21, 2007 8:01 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Hmm tak servo bud fugnuje - volant ide lahko , alebo nefunguje volant ide tazko ked som si vytahol poistku na servo a skusil ist beztoho tak to slo sakra tazko teda,, skus skontrolovat pripadne vymenit poistku ale ajtak sa ta poistka z nejakeho dôvodu vypalila cize by sa hodilo navstivit servis nech to skontroluju .
Ja mam tiez servo a elektricke .. su nejake velke problemy so servami v saxach ?? teda ci to nejak odchadza moc alebo neco pod. no pytam sa preto ze na fabiach co boli v autoskole boli sakra problemy zo servami ... tie fabie sice mali 7 rokov ale ako servo sa vyplo v strede jazdy a skoro nas to vyhodilo z cesty ako proste to bolo neco .... |
_________________ SAXO predane 17.03.2008, new car KIA RIO Sporty 1,4 16V full vybava, 97 konikov |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: pá červen 22, 2007 3:45 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
u saxa se do serva rada dostava voda a to dela neplechu skus ho vyndat a rozebrat |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
sax sax |
Zaslal: ne červen 24, 2007 6:50 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Servo je hydraulický, nebude to třeba chtít nový olej? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: st březen 26, 2008 6:18 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
martanc napsal: u saxa se do serva rada dostava voda a to dela neplechu skus ho vyndat a rozebrat
Chci se Tě optat, měl jsi někdy servo rozebrané?? Potřeboval bych radu jak na to?.. |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
Robert |
Zaslal: so březen 29, 2008 7:20 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zásadí otázka. Máš tam servo s elektrickou pumpou nebo hnanou řemenem??? |
|
|
Návrat nahoru |
|
Bishboun |
Zaslal: ne březen 30, 2008 4:38 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Robert napsal: Zásadí otázka. Máš tam servo s elektrickou pumpou nebo hnanou řemenem???
Je pravda že vlastním pouze Diesla, ale mám takovou tuchu, že snad všechny Saxa maj el.servo |
_________________ Trumpeta z kamionu o mě dává vědět když mě nekdo přehlídne a 230V v autě najdu taky. |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po srpen 04, 2008 4:10 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Bishboun napsal: Robert napsal: Zásadí otázka. Máš tam servo s elektrickou pumpou nebo hnanou řemenem???
Je pravda že vlastním pouze Diesla, ale mám takovou tuchu, že snad všechny Saxa maj el.servo
Skusal si pozriet ci ti funguje spinacia skrinka.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|