Autor |
Zpráva |
< Servis ~ drnčí to, hučí to.... motor nebo ne ??? |
ganyb |
Zaslal: po květen 04, 2009 4:57 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
zdar chlapi, tak si představte. Asi bod 1 nemá souvistlost s mým problémem,ale napišu to celý.
1. Koupil jsem čistič brzd ve spreji, abych vyčistil kotouče. Saxo 1.1 před tím šlapalo dobře, ale ....
2. Když jsem jel potom autí projet, všiml jsem si, že najednou při volnoběhu když stojím, se ozývá drnčení z pravé strany jakoby od kola.Vylezu z auta a venku to není slyšet. To drnčení se nejvíc projevuje při rozjezdu, pak je ticho.Ale zvuk to je hroznej,jako když se sypou plechy.Jestli jste nekdo jel v Avii..tak to stejný drkotání při rozjezdu . Další věc co jsem zjistil, že při 3000ot/m začne auto hučet, jako bych měl 6000ot a cítím, že víc to nedá.Ten zvuk na 3000ot,je jako bych zapl 3 turba
Asi to nemá nic společnýho s vyčištěním brzd, co? Jen mě udivuje,že to začalo hned, jak jsem to jel projet a dělá to stále..už 3 dny...najeto 100km.
Nebo že by něco s motorem?(3 válce?)
Prosím o radu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po květen 04, 2009 5:00 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no 3 válce asi ne to by bylo sakra znát. Jinak to drnčení je teda od spolujezdce? Neni to něco kolem klíňáku. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: po květen 04, 2009 5:01 pm |
|
|
|
cistils brzdy = sundals kolo = mas poradne dotazeny srouby?? |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: po květen 04, 2009 5:05 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
proc to sem furt pisete ja slysel ja si myslim(domenka) jak to muzes popsat kdyz ani nevys z ceho to vychazi servis ti poradi |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po květen 04, 2009 5:09 pm |
|
|
|
EiFFeL napsal: cistils brzdy = sundals kolo = mas poradne dotazeny srouby?? no to by ale bylo slišet pořád a i z venku ale teď mě napadlo. Nepovolily se ti něaké kryty u motoru nebo třeba podběh, to dokáže nadělat solidní paseku když je někde něco povolenýho a o něco to mlátí |
|
Návrat nahoru |
|
ganyb |
Zaslal: po květen 04, 2009 5:15 pm |
|
|
JAPONSKÝ TURISTA
|
martanc napsal: no 3 válce asi ne to by bylo sakra znát. Jinak to drnčení je teda od spolujezdce? Neni to něco kolem klíňáku.
jo, vychází to od spolujezdce, ale otevřel jsem motor a na volnoběh klape pěkně , nic zvláštního neslyším. Drnčí to od míst jakoby pod odkládací skřínkou, ale nic v interiéru to nebude. Je to tak hlučný drnčení,že bys z auta utekl, že se to rozpadne. Ještě ten zvuk přiblížím ...jako kdybys při rozjezdu se rozjížděl na 4 kvalt, takový to drkotání...to dělá při rozjezdu na 1 kvalt a přerušovaně to drkotá na vonoběh, ale jak se rozjedu, je klid. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po květen 04, 2009 5:28 pm |
|
|
|
jo někde bude něco povolenýho a rezonuje to ale takhle na dálku ti těžko někdo poradí co |
|
Návrat nahoru |
|
|