Autor |
Zpráva |
< Servis ~ svietiaca kontrolka teploty motora |
jozefde |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 5:03 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
nakolko mi uz nejaky cas blbne kontrolka teploty motora , myslel som ze je zly termostat (za studena nesvietila az po nejakom case prevadzky zacala svietit) vymenil som termostat,odvzdusnil system a kontrolka uz svieti i pri studenom motore. takze chyba bude asi niekde inde. vychadza mi s toho najviac problem s cidlom. oslovil som najblizsie autodiely kde mi povedali ze jedine cidlo na teplotu motora pre saxo je dvojkontaktove , ale ja na motore mam cidlo teploty motora s jednym kontaktom.(pristrojovka nema budik na teplotu iba kontrolku teploty!!!) vie mi niekto z vas poradit ci je to problem dat tam dvojkontaktove alebo mam zhanat jednokonaktove |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 5:47 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no co sem koukal do katalogu dilu na http://obchod.autokelly.cz/ tak tam maj snímač to bude podle mne na budík a pak tam maj spínač a ten bude nejspíš na kontrolku. Snad sem ti pomoch. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 8:36 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Problem dat ho tam asi nebude, ale netusim dovod pre ho tam davat. Keby si mal na pristrojovke aj rucicku na teplotu motora tak by bolo dvojkontaktove cidlo na mieste. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:00 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: Problem dat ho tam asi nebude, ale netusim dovod pre ho tam davat. Keby si mal na pristrojovke aj rucicku na teplotu motora tak by bolo dvojkontaktove cidlo na mieste. no já bych řekl že s dvoukontaktovym to fungovat nebude je to to čidlo tudíž mnění odpor v závislosti na teplotě takže bych řekl že by kontrolka svítila furt a jen by měnila intezitu světla podle teploty motora což je celkem na nic. N akontrolku musí bjet spínač zapnuto/ vypnuto a ten má asi jen jeden kontak a ten bude muset sehnat |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:12 pm |
|
|
|
ehm. ono jeden kontakt je na kontrolku, druhy na rucicku.... Preto su dva... |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:21 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: ehm. ono jeden kontakt je na kontrolku, druhy na rucicku.... Preto su dva... no ja mam dojem že je to jen odpor tudíž že oba kontakty sou na budík a na kontrolku je ješe čidlo zvlášt alespoň tak se to tu někde dávno řešilo |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:31 pm |
|
|
|
tak sem koukal do chytré knihy a omlouvám se za mistifikaci oni sou tam snímače sice dva ale jeden je pro řídící jednotku takže pro kontrolku a budík je asi opravdu jen jeden společenej |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:33 pm |
|
|
|
martanc napsal: lakinooo napsal: ehm. ono jeden kontakt je na kontrolku, druhy na rucicku.... Preto su dva... no ja mam dojem že je to jen odpor tudíž že oba kontakty sou na budík a na kontrolku je ješe čidlo zvlášt alespoň tak se to tu někde dávno řešilo
hm, tie tvoje dojmi.....
|
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt listopad 13, 2008 9:36 pm |
|
|
|
jo na to sem koukal na autokelly. Maj tam tomu hromadu Spínač, Snímač, čidlo kontrolky. Bůh vý co kam patří |
|
Návrat nahoru |
|
|