Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Gum.těsnění kufrovejch dveří |
robo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 8:34 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Ahojte,neměnil někdo z vás těsnící gumu 5 dveří?Jakože jde mi spíše o to,KDE JI SEHNAT,prej se s takovejma drobnostma žádna firma s dílama necrcá. . .Což mě docela točí,páč mi zatíká do kufru No a jestli by tam pasovala guma třeba z jinýho auta?Díkes |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lukes.2002 |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:35 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
robo napsal: Ahojte,neměnil někdo z vás těsnící gumu 5 dveří?Jakože jde mi spíše o to,KDE JI SEHNAT,prej se s takovejma drobnostma žádna firma s dílama necrcá. . .Což mě docela točí,páč mi zatíká do kufru No a jestli by tam pasovala guma třeba z jinýho auta?Díkes
Tak v citroenu s tím problém určitě nebude a smrtelný peníze to taky stát nebude... |
_________________ ex -1.5 D/42kw/2002 ! Modré Saxo spz za oknem "Alibaba"....těžko přehlednout
ex - VTS/1.6 8V/65kw/2000 ! Modré Saxo
ex - Ford Mondeo ST220/3.0 24V/166kw/ zase Modré
Alfa Romeo 159 Sportwagon |
|
Návrat nahoru |
|
robo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 9:50 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak o love ani tak nejde,jen že sem to na netu nenašel....No asi budu muse navštívit toho citrouša.Doufejme že je to tou gumou. |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 11:17 am |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
robo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 4:25 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
A ještě bych měl dotázek,rozdělával jste někdo krokovej motorek?Jestli dobře chápu jeho funkci,tak za studenýho motoru potlačí krok.motorek tu "tyčinku"ven,ta pootevře škrtící klapku a tím se zvýší otáčky motoru jo???A hlavně by mě zajímalo když tam ten motorek montuju,tak jak má být ta tyčinka?Jakože vytočená do nejvyžší polohy nebo nejnižší?Anebo je to fuk? |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út prosinec 09, 2008 4:33 pm |
|
|
|
robo napsal: A ještě bych měl dotázek,rozdělával jste někdo krokovej motorek?Jestli dobře chápu jeho funkci,tak za studenýho motoru potlačí krok.motorek tu "tyčinku"ven,ta pootevře škrtící klapku a tím se zvýší otáčky motoru jo???A hlavně by mě zajímalo když tam ten motorek montuju,tak jak má být ta tyčinka?Jakože vytočená do nejvyžší polohy nebo nejnižší?Anebo je to fuk?
Ten motorcek neovlada klapku, on len ovlada prisun vzduchu ( za klapku). Je uplne jedno ci ta tycka je vysunuta, alebo zasunuta, po namontovani treba par krat zapnut/vypnut kluc a on si najde spravnu polohu..... |
|
|
Návrat nahoru |
|
|