Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Riadiacka k centralu |
Lotor |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 1:57 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
caute chlapi dnes som sa trochu isiel pustit do montovania dotahovania okien no len som dakosi nevedel najst riadiacku centralneho zamikania.. mohli by ste mi povedat kde to najdem a este lepsie ak mate dake foto dikyyy |
_________________ 1.6 8v VTS , r.v.2001
72kW , max 210km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 10:55 am |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Lotor napsal: caute chlapi dnes som sa trochu isiel pustit do montovania dotahovania okien no len som dakosi nevedel najst riadiacku centralneho zamikania.. mohli by ste mi povedat kde to najdem a este lepsie ak mate dake foto dikyyy
No najes hu na lavo pri poistkach a relatkach, ma cca 3x6x12 cm. |
|
|
Návrat nahoru |
|
casso |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 11:24 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
lakinooo napsal: Lotor napsal: caute chlapi dnes som sa trochu isiel pustit do montovania dotahovania okien no len som dakosi nevedel najst riadiacku centralneho zamikania.. mohli by ste mi povedat kde to najdem a este lepsie ak mate dake foto dikyyy
No najes hu na lavo pri poistkach a relatkach, ma cca 3x6x12 cm.
Nemas nahodou foto ako to vyzera prosim ta ? |
_________________ VTS 1.6i 8V @ 72kW r.v. 2002
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 12:39 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
casso napsal: Nemas nahodou foto ako to vyzera prosim ta ? foto možná i někde mam skusim pohledat ale mněla by to bejt krabička se svorkovnicí |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 1:04 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Prosim prosím já vím jsou 2 možnosti:
1 : bud je někde pod volantem,ale to není můj případ
2: je nahoře nad pojistkama co jsou u řidiče jako nad nima možná tam bude blbý přístup kvůli hadici co vede vzduch do toho výdechu. ( já jí musel vyndat ven- jde to blbě ale jde bez rozebírání přístrojovky )
BTW: hledáš černou krabičku velikostně je větší než krabička cigaret akorát tenší a má myslim výstup asi na 12 pinů (nebo nějakej takovej počet) neboj pokud uvidíš něco podobnýho popisu tak to bude ono,páč tam jiná podobná nění.
hodně zdaru |
|
|
Návrat nahoru |
|
Lotor |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 4:37 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No tak som dal dole ten kryt pod volantom.. kryt od poistiek .. a vybral som dokonca ten lavy vetrak co je pri volante ale nikde som to tam nevidel .. vazne by sa mi zisla fotka .. lebo tomu dakosi nechapem .. pod volantom to urcite nebolo svietil som aj baterkou uplne vsetko som tam videl a prezrel ale tu riadiacku som tam nenasiel..Kde to moze byt inde ?? ci mam celu tu trubicu na vetranie vybrat ? len to sa bude asi trosku tazsie.. |
_________________ 1.6 8v VTS , r.v.2001
72kW , max 210km/h
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 5:27 pm |
|
|
|
Je to zozadu poistiek. Je to naozaj jedina velka krabicka v tych miestach. Zamkni a odomkni par krat, budes pocut kde to cvaka.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 7:20 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
safra chlape to není možný
normálně 1:otevři si pojistkovnu vedle řidiče to malý okýnko
2: nad pojistka jsou nějaký relátka(celý to je usazaný v takovým plechu naohybaným)
3:a pokračuj pořád nahoru a nad tím je ještě jeden podobný plech s dírama na relátka a krabička centrálu je na tom plechu přidělaná 1 šroubkem
napasuj hlavu pod volant a zkus se nejdřív podívat podél stěny a podle návodu (a bacha na záda)
bohužel fotku nemám a kreslit neumím.zítra bych možná zkusil udělat foto. a pak budu maturovat jak to sem dát |
|
|
Návrat nahoru |
|
casso |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 9:35 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Freak napsal: safra chlape to není možný
normálně 1:otevři si pojistkovnu vedle řidiče to malý okýnko
2: nad pojistka jsou nějaký relátka(celý to je usazaný v takovým plechu naohybaným)
3:a pokračuj pořád nahoru a nad tím je ještě jeden podobný plech s dírama na relátka a krabička centrálu je na tom plechu přidělaná 1 šroubkem
napasuj hlavu pod volant a zkus se nejdřív podívat podél stěny a podle návodu (a bacha na záda)
bohužel fotku nemám a kreslit neumím.zítra bych možná zkusil udělat foto. a pak budu maturovat jak to sem dát
sme tam 3ja pozerali a vsetko co sme videli boli farebne male relatka nad poistkami a hore bola uz len rura od vzduchoveho privodu... |
_________________ VTS 1.6i 8V @ 72kW r.v. 2002
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 9:47 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no když tu píšete že tam není tak mě napadlo že před lety tu někdo psal že jí měl ve dveřích ale jestli to tak bylo origo a nebo to tam někdo dal to nevím |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 10:12 pm |
|
|
|
Este raz. Strc hlavu pod volant a nech ti niekto zamyka a odomyka auto. Urcite RJ budes pocut cvakat.
Ked som montoval alarm, tak som mal dole lavy ofuk, a aj ten vzduchovod k nemu. v pohode ide dat von.
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lotor |
Zaslal: ne prosinec 07, 2008 11:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Nosmis |
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:17 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
r.v. 96 1.4i
Tenkrát jsem kůli tomu rozebral středový panel ale nenašel. Nakonec jsem to vyposlouchal někde za palubovkou a dostal se k tomu od pedálů
|
|
|
Návrat nahoru |
|
Lotor |
Zaslal: po prosinec 08, 2008 12:54 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
No aspon viem ako to vyzera diky chlapci |