Autor |
Zpráva |
|
Sejny |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
dnes jsem byl ukamose co dela eletriku,alarmy,centraly atd. do aut,tak ze chci nejaky alarm do saxika.
doporucil mi alarm s peagerem,cena 7tis. , 10hodin prace na aute....
umi to dalkovy start,rekne to vse o aute (priklad mam klimu(jako ze jo ) tak jsi z okna jen zmacknu tlacitko a nakopnu to a necham vychladit auto pak sednu a v poho jedu,to samy zase v zime)
a celkove to umi hafo veci,ale prijde mi zbytecny rvat do toho alarm za 7-8tis. co vy na to,mate nekdo s tim peagerem zkusenosti?
peager velky asi jako krabicka od sirek
zkusenosti,nazory.diky |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
MrChodnyCZ |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:18 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
nejaky magicar, nejspis ten nejnamakanejsi M100AS.
Taky sem nad tim po koupi premyslel, ale nakonec sem se na to vykaslal. Dalkovy start je celkem k nicemu, musis nechat v aute bud cely klic, nebo "ampulku" s cipem, aby se to podarilo nastartovat. Inicializace je taky zajimava - tusim das neutral, vytahnes klicek, ale motor ti porad bezi a pak ho skapes az ovladacem
Navic je to celkem zasah do elektriky a z celkem bezproblemoveho auta ti to muze udelat mrdku. A vis jak na tom francouzi jsou s elektroinstalaci
Timto te nechcu vzadnem pripade od koupe odrazovat, jenom pisu svoje zkusenosti . |
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:21 pm |
|
|
|
souhlasím s MrChodnyCZ příde my to jako zbytečná investice kterou využiješ tak 30 za rok a myslím že to za případné starosti a finanční náklady nestojí |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:25 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No kluc netreba nechavat je na to Transponder bypass. Ale cele je to podla mna uplne zbytocne. |
|
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út leden 06, 2009 10:32 pm |
|
|
|
udelej si spis nejakej vypinac nekde zespoda palubky kterym budes odpojovat spinacku prace na chvilu a ucinnost genialni... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
KenaD |
Zaslal: út leden 06, 2009 11:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
EiFFeL napsal: udelej si spis nejakej vypinac nekde zespoda palubky kterym budes odpojovat spinacku prace na chvilu a ucinnost genialni...
Mě by zajimalo jak by tě ten vypínač informoval o tom že ti někdo otevřel prave dveře nebo rozbil okno nebo třeba ti krade kola.... Myslím že ten magicar je super věc... De o to že to má ten peager ktery tě informuje co se děje s autem. Třeba obyč alarm ti muže klidně houkat a ani nevíš že to je tvuj když si klidně nakupuješ v tesku. Taky nad tím uvažují ale žebych si to namontoval sám celkem dost peněz za momtáž.... Jinak brácha to má v autě a chváli si to.... |
_________________ Vts zlate 1,6 8V - ex
Vts bile 1,6 16V - ex
Saxo Vts r.v. 2002 ; 1,6 16V - LPG, ex
Škoda octavia 1,9tdi 4x4 ex
Seat alhambra 4x4 1.9Tdi
Garage:
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=170 |
|
Návrat nahoru |
|
EiFFeL |
Zaslal: út leden 06, 2009 11:13 pm |
|
|
|
no tak nemůžeš chtít aby věc za 10kč nahradila věc za 10000kč ale rozhodně ti s tím autem jen tak někdo neodjede když mu to nepůjde nastartovat...
Jinak by mě teda zajímala životnost baterie v pageru když je to schopný furt příjmat signál od auta... |
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi |
|
Návrat nahoru |
|
Barth3Z |
Zaslal: st leden 07, 2009 1:16 am |
|
|
Anonymní
|
no ked niekto chce ukradnu auto tak ho ukradne, alebo popripade ti rozjebe okna apodobne, tiez tento rok budem nejaky montovat, je aspon nejaka taka zabrana (zdrzanie v ich "praci") |
|
|
Návrat nahoru |
|
|