Vážení členové.Jsem Váš nový člen a mám malí problém.Pokazil se mi totiž ovladač centrálního zamykání a tak Vás oslovuji zda nemá někdo nějaký ten kousek doma.Jedná se mi pouze plastové kryty tištáku promačkaly se mi totiž tlačítka.Jedná se originální ovladač se dvěma tlačítky velké a malé dodaný s vozem.Děkuji za každou nabídku.tel.605884606
Naposledy upravil 124 dne so únor 07, 2009 11:34 am, celkově upraveno 1 krát
tak bys ještě měl doplnit jakej typ ovladače sháníš jestli starší provedení infra s jedním tlačítkem a nebo už radiovej se dvěma tlačitkama. Jinak osobně sem ty ovladače vyděl na ebay tak se tam mrkni.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
jesli ti muzu poradit,tak skus napsat na nějakej inzerát někomu,kdo prodáva třebas bouraný saxo jestli neproda ovladač....já to tak udělal a koupil jsem krásnej za 200Kč
chtel sem resit nedavno podobny problem - promackana guma na zamykacim tlacitku, na ebayi jsem nasel toto, cena vcelku prijatelna za novou krabicku. Nakonec jsem ale vymenil baterku a uz sem ovladani nerozchodil, tak jsem poridil nove. Sice neni originalni, ale zase mam dva ovladace
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru