Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ Priemer orig. volantu a sportoveho |
ywo |
Zaslal: po únor 23, 2009 10:35 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Neviem ako ostatnych, ale mna niekedy trapi taka vec, ako je suchanie volantu o stehna... nemam vyskovo nastavitelny volant co mi velmi chyba, pretoze by som ho potreboval dostat o nieco vyssie... Dalo by sa to poriesit nejakym sportovym volantom s mensim priemerom ako ma originalny volant?Alebo, daju sa nekajym sposobom upenvit orignalne sedacky nizsie ako su? |
_________________ Saxo 1,4 VTS
http://www.saxoclub.net/phpbb2/garage.php?mode=view_vehicle&CID=146 |
|
Návrat nahoru |
|
skokan |
Zaslal: po únor 23, 2009 10:58 am |
|
|
EX-Saxoclubák
|
ano volant sa da dat mensi aby ti tolko nezavadzal ale zase sa ti bude asi o daco horsie krutit a ano da sa dat aj sedacka nizsie ale tym padom je bez konzoly a teda napevno |
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
|
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: po únor 23, 2009 11:07 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Tak od tej sedacky napevno asi upustil, lebo ja aute casto vozim kopec veci... takze potrebujem pohyblivu sedacku.... Skor by som teda skusil ten volant... ale rad by som to najprv len vyskusal ci to bude pre mna pohodlnejsie.. nejde mi ani tak o tu sportovu stranku, skor len o to miesto pod volantom... ak by mal niekto nejaky mensi volant ako je original, rad by som to vyskusal nahodit ako sa mi s tym pojde.. bol by niekto ochotny pozicat? |
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po únor 23, 2009 11:48 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
aby som menil origo volant z bagom za volant bez bagu a este mensieho priemeru,by som musel byt fakt idiot.Pokial auto pouzivas stale,neoplati sa ti davat iny volant.Viac sa narobis a este k tomu budes mat menej bezpecia uz tak v malo bezpecnom aute. |
_________________ Saxik 1.6 16V VTS
r.v. 2002, 125,5ps
vaha prazdneho auta 920kg
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
ywo |
Zaslal: po únor 23, 2009 12:06 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
vtsko napsal: aby som menil origo volant z bagom za volant bez bagu a este mensieho priemeru,by som musel byt fakt idiot.Pokial auto pouzivas stale,neoplati sa ti davat iny volant.Viac sa narobis a este k tomu budes mat menej bezpecia uz tak v malo bezpecnom aute.
co sa tyka bezpecnosti, sam si nie som isty ze tie bagy funguju.. neviem.. vyskusal by som a potom by som vedel ako je to s pohodlim.. kym som to nemal v rukach, nemozem porovnavat... |
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: po únor 23, 2009 1:00 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
volant nemusi byt mensi, ja mam 350mm, ale je vytiahnuty 95mm + naboj
so seriovym volantom som mal problem rychlo prelozit nohu z plynu na brzdu
airbag ma netrapi, po 10r by trebalo ajtak vymenit, ktovie ci funguje vobec |
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po únor 23, 2009 4:52 pm |
|
|
|
no mě tohle taky vadí zajímalo by mě jestli neexistuje něakej způsob jak dostat sériovej volant o kus vejš, stím že zůstane funkce bagu zachována |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:03 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
martanc napsal: no mě tohle taky vadí zajímalo by mě jestli neexistuje něakej způsob jak dostat sériovej volant o kus vejš, stím že zůstane funkce bagu zachována Urcite existuje, len asi to bude kusok narocnejsie.
Mozno by po uprave pasovalo z nejakeho ineho sitrona. Ale myslim ze to nikto nikdy nebude robit.
Ja by som prijal do saxa volant aj s 3 osovym nadstavovanim co mam v Berlingu. |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:06 pm |
|
|
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:08 pm |
|
|
|
vtsko napsal: ale saxo neni robene na pohodlie a berte do uvahy to,ze to bolo najmensi a najlacnejsi model od Citroenu...v tej dobe No 16V nepatril medzi najlacnejsie... |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:12 pm |
|
|
|
to nie,ale vsetko okrem motora a vonkajsich plastou je rovnake ako u 1.1 neake detaili su ine,ale naco by prerabali linku.A tym,ze by to malo take veci,aj ked v dnesnej dobe asi normalna vec,ako posuvanie volantu,by sa to urcite ovela viac predrazilo.A pokial viem,tak na SVK sa ani 16V nepredaval |
r.v. 2002, 125,5ps
http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0 |
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:29 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: vtsko napsal: ale saxo neni robene na pohodlie a berte do uvahy to,ze to bolo najmensi a najlacnejsi model od Citroenu...v tej dobe No 16V nepatril medzi najlacnejsie... no přesně tohle my taky napadlo No nejvetší problém s něakou tou podložkou pod volant bude asi s tim bagem protože tam je ten pružnej kontak. Napadá mě sehnat druhej volant a na něm nějak přerobit náboj |
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:31 pm |
|
|
|
No netusim ci sa 16 V predaval ale asi hej, ved preco nie. Ani v dnesnej dobe nadstavovanie volantu nie je standart. Co som mal na mesiac firmenu fabi R.V.2008 ta to nemala. Som bol rad, ze aspon okno sa da otvorit s kluckou.... |
|
|
Návrat nahoru |
|
vtsko |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:35 pm |
|
|
|
lakinooo napsal: No netusim ci sa 16 V predaval ale asi hej, ved preco nie. Ani v dnesnej dobe nadstavovanie volantu nie je standart. Co som mal na mesiac firmenu fabi R.V.2008 ta to nemala. Som bol rad, ze aspon okno sa da otvorit s kluckou....
predavalo sa v Cechach.u nas nie...a tam stalo 540tis. ale uz neviem presne aky rocnik.A fabia je strasna...este stare juniorky nemali ani zadne plato ako standard.. |
r.v. 2002, 125,5ps
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po únor 23, 2009 5:39 pm |
|
|
|
vtsko napsal: predavalo sa v Cechach.u nas nie...a tam stalo 540tis. ale uz neviem presne aky rocnik.A fabia je strasna...este stare juniorky nemali ani zadne plato ako standard.. no dokonce nemaj ani víčko schránky před spolujezdcem a nové fabie ho taky nejlevnějším provedení nemaj a nechápu jak můžou na jednom deklu kterejch vyrobý mraky ušetřit. cekám jen na to až fabie začnou dělat bez stahovatelnejch zadních oken jako to měly stopětky v S verzi |
|
Návrat nahoru |
|
|