punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Priemer orig. volantu a sportoveho

Autor Zpráva

<  Ostatní  ~  Priemer orig. volantu a sportoveho

ywo
Zaslal: po únor 23, 2009 10:35 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Neviem ako ostatnych, ale mna niekedy trapi taka vec, ako je suchanie volantu o stehna... Laughing nemam vyskovo nastavitelny volant co mi velmi chyba, pretoze by som ho potreboval dostat o nieco vyssie... Dalo by sa to poriesit nejakym sportovym volantom s mensim priemerom ako ma originalny volant?Alebo, daju sa nekajym sposobom upenvit orignalne sedacky nizsie ako su?

skokan
Zaslal: po únor 23, 2009 10:58 am Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
ano volant sa da dat mensi aby ti tolko nezavadzal ale zase sa ti bude asi o daco horsie krutit a ano da sa dat aj sedacka nizsie ale tym padom je bez konzoly a teda napevno

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
ywo
Zaslal: po únor 23, 2009 11:07 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 22. 01. 2008 Příspěvky: 544 Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Tak od tej sedacky napevno asi upustil, lebo ja aute casto vozim kopec veci... takze potrebujem pohyblivu sedacku.... Skor by som teda skusil ten volant... ale rad by som to najprv len vyskusal ci to bude pre mna pohodlnejsie.. nejde mi ani tak o tu sportovu stranku, skor len o to miesto pod volantom... ak by mal niekto nejaky mensi volant ako je original, rad by som to vyskusal nahodit ako sa mi s tym pojde.. bol by niekto ochotny pozicat?

vtsko
Zaslal: po únor 23, 2009 11:48 am Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
aby som menil origo volant z bagom za volant bez bagu a este mensieho priemeru,by som musel byt fakt idiot.Pokial auto pouzivas stale,neoplati sa ti davat iny volant.Viac sa narobis a este k tomu budes mat menej bezpecia uz tak v malo bezpecnom aute.

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
ywo
Zaslal: po únor 23, 2009 12:06 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
aby som menil origo volant z bagom za volant bez bagu a este mensieho priemeru,by som musel byt fakt idiot.Pokial auto pouzivas stale,neoplati sa ti davat iny volant.Viac sa narobis a este k tomu budes mat menej bezpecia uz tak v malo bezpecnom aute.

co sa tyka bezpecnosti, sam si nie som isty ze tie bagy funguju.. neviem.. vyskusal by som a potom by som vedel ako je to s pohodlim.. kym som to nemal v rukach, nemozem porovnavat...

beniro
Zaslal: po únor 23, 2009 1:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 06. 02. 2007 Příspěvky: 756 Bydliště: Slovensko, Kosice-okolie
volant nemusi byt mensi, ja mam 350mm, ale je vytiahnuty 95mm + naboj
so seriovym volantom som mal problem rychlo prelozit nohu z plynu na brzdu

airbag ma netrapi, po 10r by trebalo ajtak vymenit, ktovie ci funguje vobec

Zaslal: po únor 23, 2009 4:52 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no mě tohle taky vadí zajímalo by mě jestli neexistuje něakej způsob jak dostat sériovej volant o kus vejš, stím že zůstane funkce bagu zachována

lakinooo
Zaslal: po únor 23, 2009 5:03 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
martanc napsal:
no mě tohle taky vadí zajímalo by mě jestli neexistuje něakej způsob jak dostat sériovej volant o kus vejš, stím že zůstane funkce bagu zachována
Urcite existuje, len asi to bude kusok narocnejsie.
Mozno by po uprave pasovalo z nejakeho ineho sitrona. Ale myslim ze to nikto nikdy nebude robit.

Ja by som prijal do saxa volant aj s 3 osovym nadstavovanim co mam v Berlingu.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vtsko
Zaslal: po únor 23, 2009 5:06 pm Odpovědět s citátem
ale saxo neni robene na pohodlie a berte do uvahy to,ze to bolo najmensi a najlacnejsi model od Citroenu...v tej dobe
a mozete byt radi,ze je tam vobec bag

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
lakinooo
Zaslal: po únor 23, 2009 5:08 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
ale saxo neni robene na pohodlie a berte do uvahy to,ze to bolo najmensi a najlacnejsi model od Citroenu...v tej dobe
No 16V nepatril medzi najlacnejsie...
vtsko
Zaslal: po únor 23, 2009 5:12 pm Odpovědět s citátem
to nie,ale vsetko okrem motora a vonkajsich plastou je rovnake ako u 1.1 neake detaili su ine,ale naco by prerabali linku.A tym,ze by to malo take veci,aj ked v dnesnej dobe asi normalna vec,ako posuvanie volantu,by sa to urcite ovela viac predrazilo.A pokial viem,tak na SVK sa ani 16V nepredaval

martanc
Zaslal: po únor 23, 2009 5:29 pm Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
vtsko napsal:
No 16V nepatril medzi najlacnejsie...
no přesně tohle my taky napadlo Very Happy No nejvetší problém s něakou tou podložkou pod volant bude asi s tim bagem protože tam je ten pružnej kontak. Napadá mě sehnat druhej volant a na něm nějak přerobit náboj

lakinooo
Zaslal: po únor 23, 2009 5:31 pm Odpovědět s citátem
No netusim ci sa 16 V predaval ale asi hej, ved preco nie. Ani v dnesnej dobe nadstavovanie volantu nie je standart. Co som mal na mesiac firmenu fabi R.V.2008 ta to nemala. Som bol rad, ze aspon okno sa da otvorit s kluckou....
vtsko
Zaslal: po únor 23, 2009 5:35 pm Odpovědět s citátem
lakinooo napsal:
No netusim ci sa 16 V predaval ale asi hej, ved preco nie. Ani v dnesnej dobe nadstavovanie volantu nie je standart. Co som mal na mesiac firmenu fabi R.V.2008 ta to nemala. Som bol rad, ze aspon okno sa da otvorit s kluckou....

predavalo sa v Cechach.u nas nie...a tam stalo 540tis. ale uz neviem presne aky rocnik.A fabia je strasna...este stare juniorky nemali ani zadne plato ako standard..

martanc
Zaslal: po únor 23, 2009 5:39 pm Odpovědět s citátem
vtsko napsal:
predavalo sa v Cechach.u nas nie...a tam stalo 540tis. ale uz neviem presne aky rocnik.A fabia je strasna...este stare juniorky nemali ani zadne plato ako standard..
no dokonce nemaj ani víčko schránky před spolujezdcem a nové fabie ho taky nejlevnějším provedení nemaj a nechápu jak můžou na jednom deklu kterejch vyrobý mraky ušetřit. cekám jen na to až fabie začnou dělat bez stahovatelnejch zadních oken jako to měly stopětky v S verzi Very Happy Very Happy Very Happy

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: