punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Thermotec - postup

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Thermotec - postup

Skrbla
Zaslal: po květen 04, 2009 3:00 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Čau, nevíte někdo jak se dává termo páska na svody - myslím tím překrytí, jestli se to před instalací třeba nějak namáčí atd. A ten termo sprej, co se sním dělá, jestli se aplikuje až na omotaný svody nebo předem z každý strany nebo jenom z jedný. Nedostal jsem českej návod a nerad bych to pos..al. Shocked
dík
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
vratikbuchar
Zaslal: po květen 04, 2009 3:42 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 07. 2008 Příspěvky: 53 Bydliště: Jivina u Mnichova Hradiště
Aho Skrbla , já jsem tu pásku namočil do vlažné vody a překrytí jsem dělal tak 5mm a tím sprejem jsem to nestříkal a je to už cca 2 roky a zatim to drží bez problémů .
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
skokan
Zaslal: po květen 04, 2009 4:19 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 18. 05. 2007 Příspěvky: 3348 Bydliště: Slovensko - NMnV
prebrane z webu
Krok 1. zmerajte si presne dlzku kazdej vetvy pred strihanim a na zmeranu dlzku pridajte 20cm pred strihanim
Krok 2. opatrne nastrihajte pasku pre kazde zberne potrubie
Krok 3. v plytkej nadobe s vodou navlhcit pasku aby sa stala viac poddajnejsia, POZOR NEPREMOCIT. Omotajte paskou horny koniec prvej vetvy zvodov a zafixujte ho SK paskou. Omotavajte natuho, uhladene a tak aby sa kraje prekryvali cca 6mm. Takto postupujte na vsetkych vetvach. POZN. pri vetvach na tesno pri sebe pouzite noz alebo srobovak na separaciu zvodov pre dokladne omotanie.
Krok 4. Dokladne vysusit omotavku umiestnenim na slnko alebo pri zdroj tepla
Krok 5. Aplikujte ThermoTec vysokoteplotny nater (nastrek) po uschnuti omotavky. Nastrek sluzi na dosiahnutie dlhsej zivotnosti materialu, zmeni farbu omotavky a uzavrie pory materialu cim zabrani nasakovaniu vlhkosti.
POZN. Neumyvajte silnym prudom vody ale len jemne oplachute tecucov vodou. Prvy krat po omotani nestartujte motor v uzavretej miestnosti - kvoli spracovaniu sposobi olej a zostatkove latky dymenie z omotavky cca do 30 minut, kym bude material uplne presuseny. Po presuseni by uz material nemal viac dymit. Kvoli povahe materialu, podobnej sklenenym vlaknam, moze material sposobit lahke podrazdenie pokozky.

snad som pomohol Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky AOL Instant Messenger Yahoo Messenger MSN Messenger ICQ
Skrbla
Zaslal: po květen 04, 2009 4:36 pm Odpovědět s citátem
Dík kluci to mi stačí.
Skrbla
Zaslal: po květen 04, 2009 4:37 pm Odpovědět s citátem
vratikbuchar napsal:
Aho Skrbla , já jsem tu pásku namočil do vlažné vody a překrytí jsem dělal tak 5mm a tím sprejem jsem to nestříkal a je to už cca 2 roky a zatim to drží bez problémů .

Čau, chystáš se na mimoň?

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: