mám 16v VTSko, koupil jsem ho v ne moc dobrém stavu a pomalu se ho snažím dát do kupy. Mám prasklou levou vnitřní manžetu, takže ji musím vyměnit a pravá vnější je popraskaná povrchově, takže taky zralá na výměnu..
Jak jsem se díval na auto kelly, tak tam se dají manžety sehnat od nějakých 300,- až po 1400,- za kus. Slyšel jsem, že se na tomhle nevyplatí šetřit, aby člověk nemusel do servisu za pár měsíců znova.. ale 300 a 1400 je docela velký cenový rozdíl. Rád zaplatím za kvalitu, ale nerad platím zbytečně za značku
Můžete mi někdo doporučit nějakou značku nebo kde ty manžety objednat? Díky moc za rady..
EX-SaxoclubákZaložen: 18. 05. 2007Příspěvky: 3348Bydliště: Slovensko - NMnV
mne tam v servise nahodil chalanisko nejaku za 700 a myslim ze je dobra. Nie je sidce origo citroen ale platit za znacku je draha zalezitost. Mam ju rok a drzi takze asi dobra
_________________ Saxo VTS120 1.6 16v, r.v. 2000, 1/4 Mile - 15.227 s, 1/4 MPH - 95.042 km/h
Renault Clio Sport 182
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru