Zdar lidi,
pred par dny se mi pri jizde po meste zacalo ozivat nejake huceni, nejvice to bylo slyset pri konstatni rychlosti mezi 40-50km, pri vyssich rychlostech to zmizelo nebo bylo prehluseno jinym hlukem, nemohl jsem identifikovat zdroj. Ted po dalsich asi 200km je to uz hlucnejsi a pravdepodobne je to nejake lozisko, ale nejsem si jisty ktere. Chovani je nasledujici, kdyz je motor v tahu tak se nic neozyva, ale kdyz jedu treba z kopce a brzdim motorem ozyvaji se jsou i citit dost neprijemne razy (kopance) a pri vyslapnute spojce to huci vice. Hadal bych to na spojkove lozisko, ale nejak mi k tomu nesedi ty razy a taky je mi divne ze s razenim ani rozjizdenim problemy nemam, alespon zatim.
FATAL ERROR:MARTANCZaložen: 09. 12. 2005Příspěvky: 5780Bydliště: Vranovská Ves
zdar,
pokud ti to NEHUCI kdyz jsou kola v zaberu (tzn. rozjezd, brzdeni, ne brzdeni motorem) tak se zkus podivat jestli nemas na nejakym kole povoleny srouby...
_________________ ex Saxo 1.5D,
ex Saxo VTS 1.6 16V
ex Berlingo 1.9D
actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Na kola jsem take myslel hlavne proto ze se to zacalo projevovat kdyz jsem nandal letni kola, ale nic dotazeni minimalni a zlepseni zadne . Ted jsem byl na testovaci jizde tak bych to jeste upresnil. Pri konstatni rychlosti mezi 40-60 je to takove slabe cvrdlikani az piskani. A pak ten druhy zvuk pri vyssich rychlostech, ktery bych charakterizoval jako huceni nebo vrzani, zni to jako kdyz drhne kov na kov a v pedalech citim slabe vybrace. Zjistil jsem ze asi nejvice to je slyset kdyz 70-80 vyradim na neutral a uvolnim spojku. Proto bych asi spojku vyradil a vydel to neco od prevodovky dal. Koukal jsem pod auto a uplne se mi nezdala manzeta na poloose na pravem prednim kole, tak si rikam jestli by to nemohl udelat nejaky bordel co se dostal do kloubu.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru