punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Xenony

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Xenony

jasanos
Zaslal: po květen 25, 2009 6:56 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
cest....chci kupovat AE na sagi s novym cumakem,mate tam u xenonu ty krabicky,tak sli ste je kupovali s tema normalnima a nebo s tema mensima krabickama.....pac se mi zda,ze ty vetsi bych tam hur nacpal....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Sejny
Zaslal: po květen 25, 2009 7:17 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
jasanos napsal:
cest....chci kupovat AE na sagi s novym cumakem,mate tam u xenonu ty krabicky,tak sli ste je kupovali s tema normalnima a nebo s tema mensima krabickama.....pac se mi zda,ze ty vetsi bych tam hur nacpal....

misto tam je,jen musis hledat, mam tam normalni balasty a mam klimu a v poho se to vejde....

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
jasanos
Zaslal: po květen 25, 2009 7:18 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 10. 02. 2009 Příspěvky: 294 Bydliště: Ledeč nad Sázavou
Sejny napsal:
jasanos napsal:

misto tam je,jen musis hledat, mam tam normalni balasty a mam klimu a v poho se to vejde....

takv cajku hele..dik....musim to spachat
jasanos
Zaslal: po květen 25, 2009 10:39 pm Odpovědět s citátem
jasanos napsal:
Sejny napsal:
jasanos napsal:

takv cajku hele..dik....musim to spachat

koukal sem tam do motru zas.....nasel sem takovy mistecko...nevyfotil bys mi to kde to mas? pak mam jeste jedno misto,ale bylo by to dost na tesno,potreboval bych vedet rozmer ty krabicky..

http://www.ultimateracing.cz/p_info/4081-xenony-h1-6000k---hid-prestavbova-sada/

http://www.ascartuning.cz/index.php?p=productsMore&iProduct=1260&sName=XENONY-HID-H1--prestavbova-sada-XENON-H1-6000K

http://www.tuning-in.cz/xenony-h1-6000k.html

http://www.ascartuning.cz/?p=productsMore&iProduct=3351&sName=Xenon-H1-6000K-s-novym-trafo.

mezi temahla nak badam.,..nevim sli je jedno vzit od jaky koliv znacky...tak se raci ptam, sice sme asi za blba ale coz...
Sejny
Zaslal: út květen 26, 2009 2:42 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 05. 2006 Příspěvky: 1162 Bydliště: Kunčina
rekl bych ze je to celkem jedno,zaruku mas vsude 2roky...

jen bych kupoval radeji H1 8000K ,nez 6000K !
mel jsem obe sady s temi 6000K v mlze neuvidis totalne nic, 8000K neni tedy zadny zazrak,ale videl jsem s nimi lip...

ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá

Audi A4 B6 1.9TDi 96kw

Radši mrtvej než druhej
jasanos
Zaslal: út květen 26, 2009 3:05 pm Odpovědět s citátem
Sejny napsal:
rekl bych ze je to celkem jedno,zaruku mas vsude 2roky...

jen bych kupoval radeji H1 8000K ,nez 6000K !
mel jsem obe sady s temi 6000K v mlze neuvidis totalne nic, 8000K neni tedy zadny zazrak,ale videl jsem s nimi lip...

jasny no......takze je jedno asi sli vemu ty mensi trafa nebo ne.....ty tam mas normos a nacpal si to tam,tak ja to zkusim taky nak...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: