punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - K.O. řemenica

Autor Zpráva

<  Servis  ~  K.O. řemenica

BenzyL
Zaslal: út červenec 07, 2009 5:23 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
Tak jak jsem si zprvu myslel, ze mam kompresor na klime v hajzlu, tak jsem dneska zvedl auto...sundal klinak a ejhle...remenica na klice v hajzlu...ona se zklada ze dvou dilu (vrchu a stredu) a mezi tim je guma ktera slouzi zrejme proti vybracim....no tak ja to mel be z te gumy..proste dva volny krouzky nasobe Smile tezko se to da sehnat jako nahradni dil..nakonec se to povedlo sehnat za 2200Kc Rolling Eyes zhrnuto: uz me to sere, jak se fsecko mrda!!! Evil or Very Mad Very Happy

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Dar3cek
Zaslal: út červenec 07, 2009 6:54 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Se nato vyser a prodej to Very Happy stejne sem to udelal já....řek sem si a jeste jednou neco a jdes z baraku!! mno a za tyden bylo prodano Laughing sice to bylo fajn autí ale davat kazdej mesic X tisic za opravy ee Confused

Zaslal: út červenec 07, 2009 7:40 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Jo tu jsem měl taky ko a čekala mě výměna, ještě nakonec můžu bejt rád že to schořelo. S audi nemam vůbec problém....
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
BenzyL
Zaslal: út červenec 07, 2009 10:05 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 17. 01. 2008 Příspěvky: 363 Bydliště: Domaželice, Okr. Přerov
kurde jenze poradte mi nejakou adekvatni nahradu do 150000Kc me nic rozumnyho nenapada Rolling Eyes ja si to taky porad rikam Very Happy rikal jsem to, kdyz se vysralyi polosy, ze este neco, tak de...buch prevodovka....kurda dam mu este sanci..dam! 3dny jsem jezdil a buch, remenica! Very Happy At zije Francie Laughing

Dar3cek
Zaslal: út červenec 07, 2009 10:50 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 09. 05. 2007 Příspěvky: 235 Bydliště: Zlonice , Okres kladno
Do 150tisic nevim mno.jde oto co bys chtel... ja sem sel a koupil Fabku RS r.v.2004 1majitel serviska,najeto 70tis km,krome vyhrevu sedacek plná palba....ta cenovka je ale jinde mno 240tis Confused co treba Focuse ST?? nebo nevim Very Happy musis vedet ty:-)

Zaslal: út červenec 07, 2009 10:54 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 01. 09. 2008 Příspěvky: 2204 Bydliště: Střílky
Dar3cek napsal:
Do 150tisic nevim mno.jde oto co bys chtel... ja sem sel a koupil Fabku RS r.v.2004 1majitel serviska,najeto 70tis km,krome vyhrevu sedacek plná palba....ta cenovka je ale jinde mno 240tis Confused co treba Focuse ST?? nebo nevim Very Happy musis vedet ty:-)

sry za OT ale za 150 litrů bych bral nějaké 163 konové ságo Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
EiFFeL
Zaslal: út červenec 07, 2009 11:37 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
vsak jedine... jestli nekdy nastane okamzik ze saxo rozbiju tak okamzite kupuju dalsi saxanku a stavim jak skrabi... akorat se s tim asi nebudu tak mrdat...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Max
Zaslal: st červenec 08, 2009 6:25 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Co tak nechat udělat novou řemenici? Když už ji budeš stejně muset dávat ven. Sice nevím, jestli by šla udělat ta s tou gumou ... http://www.b3tuning.com/index.php?b3=odlehceneremenice Pak by se možná našlo i více lidí, co by ji brali. Smile

Zaslal: st červenec 08, 2009 9:27 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
Tuhle s gumou ti zaručeně neudělá. Márty kdysi nabízel nějakej repas. Že dáš svojí starou a výměnou + doplatek dostaneš jinou zrepáslou. Ale jestli už stojí nová 2200kč tak už se to snad ani nevyplatí ...
Nick
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:32 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
počky chvilku až klesnou ceny a kup si Ford Fiesta ST 2,0 16V to je peklo kurnik

jinak ale saxo je saxo taky do něj dávám prachy,prostě hold je to francouz ale za to svezení to stojí, chce to mít 2 sáxa a ztěch udělat 1 pořádný
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
Nick
Zaslal: st červenec 08, 2009 9:33 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 30. 08. 2008 Příspěvky: 637 Bydliště: Otrokovice
BenzyL napsal:
kurde jenze poradte mi nejakou adekvatni nahradu do 150000Kc me nic rozumnyho nenapada Rolling Eyes ja si to taky porad rikam Very Happy rikal jsem to, kdyz se vysralyi polosy, ze este neco, tak de...buch prevodovka....kurda dam mu este sanci..dam! 3dny jsem jezdil a buch, remenica! Very Happy At zije Francie Laughing

nebo kámoš má WV corádo a uplně v poho nestežuje si ap okud se oto postaráš tak to letí jako prase o proti němu se může jít saxo zahrabat
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu MSN Messenger
olda77
Zaslal: st červenec 08, 2009 11:19 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 25. 02. 2005 Příspěvky: 1685 Bydliště: PŘEROV
to mate z toho ze ty auta jenom lestite a hovno jezdite Laughing

lakinooo
Zaslal: st červenec 08, 2009 1:05 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 15. 07. 2008 Příspěvky: 1808 Bydliště: Vrútky
Vidim ze sa tu zhromazduju dost blbe reci. SI myslite ze ziadne ine auta okrem Saxa sa nekazia??? Ale prd. Kazde jedno stare auto sa proste kazi. A sportovo ladene ako saxo dovjnasobne, pretoze nikdo na nom nikdy normalne ako clovek nejazdil!!!!

Dost ma pobavilo ze niekdo radi si kupit Fabiu RS. Tak to mi uz je len auto.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
vtsko
Zaslal: st červenec 08, 2009 1:20 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 03. 2008 Příspěvky: 4167 Bydliště: Malacky
a kazia sa aj nove auta...nove auto ani neako nechcem,lebo nieje nove ako nove..keby ste vedeli,co sa na tom ,,novom,, aute z predajne robilo,ako sa jazdilo,kolko krat mohlo byt buchnute,nez si ho clovek kupi..ono je to uplne zajedno,ci nove,alebo ojazdene...

http://saxoclub.net/phpbb2/viewtopic.php?t=3547&postdays=0&postorder=asc&start=0
Sandman
Zaslal: st červenec 08, 2009 2:06 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
vtsko napsal:
kolko krat mohlo byt buchnute,nez si ho clovek kupi..ono je to uplne zajedno,ci nove,alebo ojazdene...

pochybujem ze by ti predali od nova mrdnute auto Rolling Eyes

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 3
Jdi na stránku 1, 2, 3  Další

Přejdi na: