Autor |
Zpráva |
|
dj.crow |
Zaslal: po červenec 13, 2009 3:41 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Ahoj, mladá má saxo a takhle jednoho dne přijde do auta a zjistí že má plesnivý tapucírunk na podlahách. No jasně, v noci byl velký slejvák a tudíž do auta nateklo, záhadou bylo jak. Po vyndání celého vnitřku na vysušení a dalším hledání, jsem přišel na to, že v odpadním kanálu pod čelním oknem je pořádně velká roura s větrákem. Odtokové díry samozřejmě čisté. Mohl by jste mi někdo poradit (jestli se to také někomu stalo) jak jste vyřešili tento problém???? Díky za příspěvky .... Dj. Crow |
|
|
Návrat nahoru |
|
lakinooo |
Zaslal: po červenec 13, 2009 5:15 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
No mne sa to stalo, som to rozobral, vysusil, vymenil tu penu co je pod nohamy a od vtedy to nespravilo. Mam taky dojem ze to bolo z rostopeneho snehu, co som nanosil v zime. Ak mas koberce a nie gumu moze to byt aj tvoj problem. |
|
|
Návrat nahoru |
|
dj.crow |
Zaslal: po červenec 13, 2009 7:04 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
lakinooo napsal: No mne sa to stalo, som to rozobral, vysusil, vymenil tu penu co je pod nohamy a od vtedy to nespravilo. Mam taky dojem ze to bolo z rostopeneho snehu, co som nanosil v zime. Ak mas koberce a nie gumu moze to byt aj tvoj problem.
No mě jde spíše o to, že ta díra na ventilaci má průměr asi 150mm na které je sítko s filtrem, ale jelikož je ten tubus snad 5 cm vysoký v odpadním kanálu, čím nastavit, nebo jak, abych zachoval veškerou konstrukční stavbu v tom místě. Něco jako nastavit výšku uříznutím plastové roury, kterou připevnim ke stávající rouře a olepím silikonem, aby nezatýkalo????? Nebo???? Poraďte.............???? |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: po červenec 13, 2009 9:42 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
no mě příjde že je to vyspádovaný dobře a něaké laborování s trubkou je zbytečné podle mě se tam nikdy nedostane najednou tolik vody aby to přeteklo do větrání teda pokud sou vpořádku odtokové kanálky |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
Freak |
Zaslal: čt červenec 16, 2009 8:15 am |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt červenec 16, 2009 10:17 am |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
Freak: tak to se my teda ještě nestalo a to v kopci stojím často. No tak vam asi to voda proteče větráním a vyteče tím spodním průduchem na nohy |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
|