punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Mokrý reprák předních dveří

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Mokrý reprák předních dveří

Jurry
Zaslal: út květen 09, 2006 6:15 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 04. 2006 Příspěvky: 170 Bydliště: Vysočina
Ahoj, stává se vám někdy že vám proteče troška vody okolo oken a navlhne vám repro? Rolling Eyes

Mě se právě včera stalo že když sem umýval auto tak se mi namočil reprák v předních dveřích, tak sem ho nechal vyschnout a už je zas v pohodě. Ale moc se mi tam ta voda nelíbí, jak to máte vyřešený vy?
Stalo se mi to poprvé, tak sem z toho jelen. Jestli jste se někdo s tím setkal..kudyma to protíká, nedá se to někde objet třeba silikonem?

a ještě mi připadne že mi trošku občas někde profokne okolo bočního okna vzadu. Nevím proč, ale auto bourané na 500% nebylo Sad
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
AXtuning
Zaslal: út květen 09, 2006 11:10 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 09. 11. 2005 Příspěvky: 65 Bydliště: NJ
Jakou membránu má to tvoje repro?? Asi papírovou co, už jsi viděl co se stane s papírem když ho necháš uschnout?? Je po smrti, tak jako tvůj reprák. Sice hraje, ale membrána hodně změkla a tak začne chrčet při měnší hlasitosti. Ale klidně ho dál používej ....

Jurry
Zaslal: út květen 09, 2006 12:37 pm Odpovědět s citátem
AXtuning napsal:
Jakou membránu má to tvoje repro?? Asi papírovou co, už jsi viděl co se stane s papírem když ho necháš uschnout?? Je po smrti, tak jako tvůj reprák. Sice hraje, ale membrána hodně změkla a tak začne chrčet při měnší hlasitosti. Ale klidně ho dál používej ....

když začne chrčet tak půjde ven, no co s ním jinýho... ale tady nejde tak o ten reprák ale o to aby se to nestalo příště. Na repráky s*ru, stejně tam budu kupovat nový až budu kupovat rádio, tady jde jen o to zabránit přístupu vodě...
weller
Zaslal: út květen 09, 2006 4:15 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 15. 03. 2005 Příspěvky: 64 Bydliště: Uničov
Jo to se mi stává taky že se mi dostane voda k předním reprákům když umívám auto tak je to skoro pokaždé ale nic s tím nedělám a hraje to pořád dobře mám tam novy repráky 130 W a tu membránu nemám papirovou. Třeba v zimě se mi stalo že mi ty repráky i nějak zamrzly Very Happy tak sem musel počkat až se trochu vytopí auto a až pak zapnout rádio takže by mně taky zajímalo jak tomu zabránit aby se tam ta voda nedostala Confused
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Jurry
Zaslal: út květen 09, 2006 6:25 pm Odpovědět s citátem
weller napsal:
Jo to se mi stává taky že se mi dostane voda k předním reprákům když umívám auto tak je to skoro pokaždé ale nic s tím nedělám a hraje to pořád dobře mám tam novy repráky 130 W a tu membránu nemám papirovou. Třeba v zimě se mi stalo že mi ty repráky i nějak zamrzly Very Happy tak sem musel počkat až se trochu vytopí auto a až pak zapnout rádio takže by mně taky zajímalo jak tomu zabránit aby se tam ta voda nedostala Confused

tak sem to trochu vyřešil, uvidím co to udělá až to vyzkouším. Jinak já tu membránu taky nemám papírovou je to spíš něco podobnýho jak polystyren.

Jinak vyřešil sem to tak, že otec měl doma nějak kus takové té polystyrenové folie nebo co to je.(něco na způsob jak se dává pod tapecírunk do dveří)
a dal sem to tam i s reprákem, ten je tak ze 2/3 krytej, hraje pořád stejně, nic nedrnčí tak to snad bude dobrý Very Happy
Adler
Zaslal: út květen 09, 2006 6:35 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
vlhkost ve dverich bude vzdy .. vubec bych se ji nebal repra do auta jsou nato stavene ... moje predni repro uz ma pekne orezly kos a hrajou porad pekne

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Jurry
Zaslal: st květen 10, 2006 6:17 am Odpovědět s citátem
Adler napsal:
vlhkost ve dverich bude vzdy .. vubec bych se ji nebal repra do auta jsou nato stavene ... moje predni repro uz ma pekne orezly kos a hrajou porad pekne

vlhkost by asi nějak nevadila, ale jde spíš o to že do toho přímo kapalo, což si myslím že už by bylo špatný Sad tak snad ted jak sem to trošku zakryl, to bude dobrý Smile
Marty
Zaslal: st květen 10, 2006 7:02 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 145 Bydliště: Praha
tohle se stává opotřebovanou sametkou na bočních oknech.

SliM
Zaslal: st květen 10, 2006 7:17 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 38 Bydliště: Čadca
Mne zase pri veľkých dažďoch zateká občas do kufra. Zadok bol vraj ľahko búraný. Po pátraní som zistil. že tesnenie okolo zámku kufra nedolieha na dvere kufra. Pritom zvonku sú medzery medzi dverami a karosériou rovomerné, takmer rovnaké. Dá da kúpiť aj iné tesnenie (vyššie) ako originál, resp. "dopasovať" z iných značiek áut?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
dave_m
Zaslal: st květen 10, 2006 7:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
Tak do dveri mi tece taky. Teda nevim, jestli nejak moc, ale vlhko tam bylo. Jeste mi teklo do zadnich svetel, ale to se vyresilo tim, ze sem to tesneni nastavil testenim, co se dava do oken a je to v poho. Takze myslim, ze vymena tesneni na dverich by pomohla...

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: