Rozmyslim ze koupim svody a kit primeho sani,ale nejak se nemuzu rozhodnout,jestli to bude met cenu?Chtel bych slyset nazor od tech,kteri je maji.Jestli auto ozilo a jak?Jinak bych mel svody ,kat,trubka a koncovy pruchozi tlumic.A jeste bych chtel vylestit skrtici klapku.Dik
_________________ momentalne Ford mondeo 2.5 V6 125kw
byvaly peugeot 106 gti
v planu saxo vts 16V
Mě se svodama a kitem naměřily 134 koní, bohužel před tím sem to měřený neměl. Určitě to pár koníků a přídá a změní to průběh křivek, ale zázraky nečekej. Zajeď si někam na brzdu a nech to ověřit.
tak jak jsem slibil tak posouvám další info ohledně nerez svodu od NCPOWER,
pokročilo to tak že sice borec má tedkom kotel práce ale čas si udělal pro konzultaci s kámošem a výsledek je takovej že ti udělá na zakázku svody na káru i komplet s výfukem, výfuk bude na pružinkách tak jak to mají dělaný závodní auta takže když bude třeba něco udělat na autě prostě se to rozpojí a je,co se týče výkonu ano přidá ti to výkon aleon ti to udělá tak že mu řekneš mám v plánu ztoho vytáhnout 150 kobyl a on ti udělá výfuk tak aby ti to přebralo čase m těch 150 kobyl po upravách abys neměl pak obavu že výkon není takovej jak sis představoval,
další informace donesu až k němu pojedu svojim autem a zvedne se na zvedáku a řekenm mi přesnou cenu a pak to dám do éteru a kdo bude chtít tak bude kdo ne tak ne čiao
u nas,na SVK v Pezinku (AMA) robia vyfuky na mieru,aj s odbrzdenim,aj s garantovanym vykonom,jasne ze nie 50 koni,ale vsetko zalezi aj od stavu auta,od motoru...odbrzdenie je v cene,lebo inak nemozu vediet co to s tym autom samozrejme robi,v akych otackach....ale tato ,,sranda,, stoji od 15tis....zalezi od materialu a co vsetko chces zmenit.Kamos si dal od zvodou po koncak a cena tych 15tis. skk
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru