SAXOKLUBÁKZaložen: 02. 02. 2009Příspěvky: 86Bydliště: Český Krumlov
nekdy drive uz jsem to sem zadaval, ale dodnes jsem jeste nic nesehnal. Prosim pomozte mi. Schanim bourane saxo 1.6 16v, auto muze byt klidne i na odpis, lomplet pomockane, treba i pres strechu. Jedna se mi hlavne o motor a zadni napravu. Jak mile nekdo o necem budete vedet, hned me kontaktujte. Pripadne muj mail info@svarovani-plastu.cz , nebo muj tel +420 602 679 329. Predem moc diky
_________________ "moje" Saxána 1.4 8V VTS tlačí 220 Km/h MAX...
MELHUBA KLUBUZaložen: 08. 10. 2008Příspěvky: 865Bydliště: stare mesto u uherskeho hradiste
byl sem na maxi vrakaci v holubicich a tam sem vydel saxo stribrne na elektronoch 16v na papirech sikovne bouchle naraznik svetla mozna chladic a nevym jestli rameno ridice ale blatniky ok holt asi to nedobrzdil cena 49tis maxi vrakoviste u brna smer slavkov
SAXOKLUBÁKZaložen: 02. 02. 2009Příspěvky: 86Bydliště: Český Krumlov
blesk65 napsal:
byl sem na maxi vrakaci v holubicich a tam sem vydel saxo stribrne na elektronoch 16v na papirech sikovne bouchle naraznik svetla mozna chladic a nevym jestli rameno ridice ale blatniky ok holt asi to nedobrzdil cena 49tis maxi vrakoviste u brna smer slavkov
Dekuji za prispevek kouknu tam. Ale ja bych si spis predstavoval neco jako total zrusenyho s papirama tak cca 15 000.
_________________ "moje" Saxána 1.4 8V VTS tlačí 220 Km/h MAX...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru