Takže v shoutboxu nikdo nereagoval takže pár dotazů.
1)mam ty origo 14" saxo kola a sou v horšim stavu. Nehází, ale maj omlácenou tu hranu (prej se tomu říká ramínko). Bylo mi řečeno že ramínková kola se vyvažují jedině zvenku. Je to pravda? Opravdu to nejde vyvážit zevnitř? Nevidim v tom problém, ale v těhle věcech se nevyznám, tak se ptám. Dál mi bylo řečeno že rovnání (když už tak už) + dovaření a srovnání toho ramínka (je to taková ta hrana, jakoby mini límeček kola) výjde na 500-800kč kus + 2000kč opískování a lak za sadu. Bylo mi ale nabídnuto že by ramínko stáhnuli (odstranili) a bylo by z toho poloramínkové kolo bo co to na mě zkoušel a že by se pak vyvažovali zevnitř. Ale mě to příjde že bych tim to kolo opticky zkazil. Co myslíte??
2)anténa u mýho auta je taková historická a prapodivná, prorezlá, oloupaná, rozlámaná, prostě i stará škodovka by se za takovou musela stydět. Ale problém je v tom že je tak stará že nejde nějak sundat. Nevim ani jak se sundavá? Jako na felícii třeba prostě vytočit ven? Musel bych to zkusit kleštěma, protože jinak točim jenom tou gumou kolem. A anétna na saxo je nějaká normální? Když zajdu do autokelly třeba budou tam něco takovýho mít? Netušíte co může zhruba anténa stát?
Díky za odpovědi
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru