punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - velky vzduchovy filtr

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  velky vzduchovy filtr

in0
Zaslal: po duben 03, 2006 11:46 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
tak sem si koupil poradnej filtr od kingdragona, ale zjistil sem ze maco ma vyrezany "plastovy privadec vzduchu" a me se do nevyrezaneho nevejde (na konci filtru potrebuju tak 0,5cm mista navic) ... myslite ze ten 3mm "karbonovy" plast pujde trochu vytvarovat po nahrati?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Ritchma
Zaslal: út duben 04, 2006 7:10 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
in0 napsal:
tak sem si koupil poradnej filtr od kingdragona, ale zjistil sem ze maco ma vyrezany "plastovy privadec vzduchu" a me se do nevyrezaneho nevejde (na konci filtru potrebuju tak 0,5cm mista navic) ... myslite ze ten 3mm "karbonovy" plast pujde trochu vytvarovat po nahrati?

Já ti stokrát říkal kup si malej, ne on si kupil velikej Rolling Eyes Po nahřátí nevim, ale pomalu bych ten filtr prodal a koupil něco jinýho..........
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
in0
Zaslal: út duben 04, 2006 7:24 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 489 Bydliště: Kutná Hora / Jihlava / Zlín / PRAHA
no je to jen o kousek, tak to prinejhorsim vyrezu, stejnak uz tak trochu pocitam s nasavanim pres kapotu Wink
EiFFeL
Zaslal: út duben 04, 2006 10:39 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 09. 12. 2005 Příspěvky: 5780 Bydliště: Vranovská Ves
in0 napsal:
no je to jen o kousek, tak to prinejhorsim vyrezu, stejnak uz tak trochu pocitam s nasavanim pres kapotu Wink

nezlob se na me ale nadech na kapote je celkem humus aspon podle myho mineni, ale zalezi na vkusu... kamos to ma na svy Audi (90 2.3Ti Quatro nebo co to je za bestii) a jel jsem s tim jednou a nejak mi to prekazelo... hold jsem zvyklej na saxika s hladkou pridi...

actual Peugeot 106 XSi
actual Peugeot 607 2.2HDi
actual Renault Master 2.5DCi
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
in0
Zaslal: út duben 04, 2006 10:59 pm Odpovědět s citátem
chapu ze mas diesela, ale me by slo o efekt Wink
Ritchma
Zaslal: út duben 04, 2006 11:02 pm Odpovědět s citátem
No tak jestli ti nejde o vzhled tak to udělej jako to má Dědeček Dušan, ne?
in0
Zaslal: út duben 04, 2006 11:20 pm Odpovědět s citátem
vsak jinak ani nejde ne Rolling Eyes
ajsik
Zaslal: st duben 05, 2006 7:25 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 52 Bydliště: Ostrava (Brno)
já musel na 205tce dělat díru do kapoty a přidělávat nasávač...

filtr je za motorem a díky tom uže je motor v 205tce otočený svody dozadu tak je ten filtr přímo na svody - ďábelská kombinace Twisted Evil

Arrow nad svody je hliníkový plech a ze zhora jde právě nasávač Rolling Eyes
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Ritchma
Zaslal: st duben 05, 2006 7:34 am Odpovědět s citátem
in0 napsal:
vsak jinak ani nejde ne Rolling Eyes

Neměl si kupovat velkej filtr. Já myslim že to sání tak jak to maj ostatní je dostačující, však s tim jezdili v saxocupu a když se podíváš na zahraniční fóra tak i saxa který maj výkon někde přes 160ps maj zrovna tohle sání............
in0
Zaslal: čt duben 06, 2006 10:48 pm Odpovědět s citátem
hosani, tak jsem to nahral horkovzdusnou pistolkou a krasne to povolilo, uz mam filtricek hezoucky v sani. ...hele kdo tu nechal to mejdlicko na zemi? Very Happy jeeejda
Ritchma
Zaslal: pá duben 07, 2006 5:50 pm Odpovědět s citátem
in0 napsal:
hosani, tak jsem to nahral horkovzdusnou pistolkou a krasne to povolilo, uz mam filtricek hezoucky v sani. ...hele kdo tu nechal to mejdlicko na zemi? Very Happy jeeejda

Ježiši ona z toho roztahování sání nakonec vznikla další bukvice. To mi poser teda
josh
Zaslal: po duben 10, 2006 10:22 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
viem že skoro všetci ste tu domáci automechanici, preto mám takú "kreslovú" otázku : je jednoduché dostať sa k výmene vzduchového filtra alebo treba s tým viac maturovať? (Chcem vymeniť len obyčajný - nejak mi klesol ťah).

Zaslal: po duben 10, 2006 10:34 am Odpovědět s citátem
josh napsal:
viem že skoro všetci ste tu domáci automechanici, preto mám takú "kreslovú" otázku : je jednoduché dostať sa k výmene vzduchového filtra alebo treba s tým viac maturovať? (Chcem vymeniť len obyčajný - nejak mi klesol ťah).

No nevim jak u saxa ale myslim že to bude u všech aut hodně jednoduchý. Já ho měnil teda akorát u filcky, ale nebál bych se pohrabat ani v saxu. Prostě se do toho podívej a máš to Very Happy
josh
Zaslal: po duben 10, 2006 1:42 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 27. 05. 2005 Příspěvky: 259 Bydliště: Slovensko, Bratislava
Ritchma napsal:

No nevim jak u saxa ale myslim že to bude u všech aut hodně jednoduchý. Já ho měnil teda akorát u filcky, ale nebál bych se pohrabat ani v saxu. Prostě se do toho podívej a máš to Very Happy

Práveže som sa pozeral...nevyzerá to na obyčajné odklopenie veka (ako majú napr. Puntá) ale je to dosť zabednené.. Keby sa s radou ozval praktický menič na saxe tak by bolo fajn.

Zaslal: po duben 10, 2006 2:44 pm Odpovědět s citátem
urcite to je v manualech, tak jestli se bojis tak bude nejednodussi si to precist a kouknout na ilustracni obrazky.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 2
Jdi na stránku 1, 2  Další

Přejdi na: