punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Když sexo nejede

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Když sexo nejede

SkR@Bi
Zaslal: ne květen 21, 2006 1:09 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
Tak sem jel minulej tejden z plzně a najednou mi chcípnul motor...následoval podval a odvoz domů...auto už mi tejden před zlobylo a při startování nedrželi otáčky...občas motor běžel dobře až po několikátém nastartování....následovalo napojení na počítač,ale bez úspěchu...zkoušel sem dát i starý svíčky(mam tam nový 4 bodový a ty prej docela zlobý)...nakonec sme odpojili hadičky z benzínovýho čerpadla a při otoční klíčku čerpadlo běželo ale benzín netlačilo...tak sme ho vyndali a po rozebrání sme zjistili že je totálně zanesený bordelem...po vyčištění už zase auto jezdí.... Laughing ...taková blbost a jaký sou s tim problémi..aspoň mě oprava nic nestála...tak bacha na bordel Razz
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Ritchma
Zaslal: ne květen 21, 2006 9:41 am Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 21. 02. 2005 Příspěvky: 2233
SkR@Bi napsal:
Tak sem jel minulej tejden z plzně a najednou mi chcípnul motor...následoval podval a odvoz domů...auto už mi tejden před zlobylo a při startování nedrželi otáčky...občas motor běžel dobře až po několikátém nastartování....následovalo napojení na počítač,ale bez úspěchu...zkoušel sem dát i starý svíčky(mam tam nový 4 bodový a ty prej docela zlobý)...nakonec sme odpojili hadičky z benzínovýho čerpadla a při otoční klíčku čerpadlo běželo ale benzín netlačilo...tak sme ho vyndali a po rozebrání sme zjistili že je totálně zanesený bordelem...po vyčištění už zase auto jezdí.... Laughing ...taková blbost a jaký sou s tim problémi..aspoň mě oprava nic nestála...tak bacha na bordel Razz

Kde tankuješ proboha? Laughing
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
SkR@Bi
Zaslal: ne květen 21, 2006 9:38 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
na beznzínce Laughing Laughing ...ale to bude už nějakej bordel z itálie..je to dovoz a kupoval sem to v listopadu...a zase tak moc sem s tim nenajezdil....to sítko bylo úplně obalený...
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: