Autor |
Zpráva |
< Ostatní ~ laska na první pohled ?? |
BenzyL |
Zaslal: po leden 21, 2008 9:38 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: po leden 21, 2008 9:55 pm |
|
|
ERROR: RITCHMA VIRUS
|
Já chtěl koupit felinu protože sme jednu měli v rodině, přišlo mi to jako fajn auto a myslel sem si že mi ta její rychlost bude stačit. První svezení s nevlastnim bráchou ve vectře trubo 4x4 2,0 cca 270-280ps a bylo jasno že to flicka nebude. Bratr mi doporučil 106 s16 nebo saxo 1,6 16v. kouknul sem na net, to auto se mi líbilo (zrovna v létě předtim sem byl na dovolený a viděl sem tam jedno saxo vts a říkal sem tehdá přítelkyni, tohle bych si moh taky koupit místo feliny). No a začal sem hledat. V tý době snad žádný ani nebylo, alespoň sem nemoh sehnat. Ještě než sem měl papíry, tak se objevilo jedno v tuning magazinu. přesně co sem chtěl, černá barva, podvozek a výfuk. Jenže papíry nebyly, tak sem se na to vykašlal. Když už sem byl rozhodnutej že už je čas, tak už tam saxo nebylo. Po nějaký době mi psal jeden kluk že je to saxo k mání a zrovna to bylo ono. Takže sme s otcem vyrazili. Já seděl vzadu a majitel nás svez. Úsměv od ucha k uchu a věděl sem že tohle prostě musim mít za každou cenu. Hned po řidičáku už sem pro něj jel a ještě ten den sem ho málem taky rosekal (čerstvý papíry, jenom autoškola, předtim sem neřídil). |
|
|
Návrat nahoru |
|
beniro |
Zaslal: po leden 21, 2008 10:02 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ja som vzdy tuzil po VTS-ku ale planoval som to o rok, dva
zial favo mi zacalo strajkovat, (hlavam + hrdza) tak som sa rozhodol a tyzden na to bolo saxo doma
takze asi to bola laska na prvy pohlad |
_________________ VTS, STI |
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: po leden 21, 2008 10:21 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Mne saxa behali popod nos v UK, ked som tam zarabal povodne na motorku. Prisiel som z UK a kedze sa na motorke uz jazdit nedalo (zima) .. hladal som auto nejake.. VTS bolo vzdy na prvom mieste, no pri vybere bola este aj Alfa 156, focus. No VTS jednoznačne vyhralo.. A konkretne to moje keď som zbadal prvý krát naživo tak myslím že to bola láska na prvý pohlad Aj ked vela ludi na to vrci...ze male auto za vela penazi... ale kto nezazil VTS nevie o com to je.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
DarkMIKE |
Zaslal: po leden 21, 2008 10:31 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Mna zviezol Tipek, o tom aute som vedel akurat tak , ze ma 120koni a cca 930kg. Ale ten podvozok a spol.. Zopar audiniek a BMWciek sme spravili v ten den a prisiel som ZAMILOVANY JAK LECO
Odvtedy som zblazneny
Cest mojej zene ze je este pri mne.. |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: út leden 22, 2008 8:56 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Ritchma napsal: Já chtěl koupit felinu protože sme jednu měli v rodině, přišlo mi to jako fajn auto a myslel sem si že mi ta její rychlost bude stačit. První svezení s nevlastnim bráchou ve vectře trubo 4x4 2,0 cca 270-280ps a bylo jasno že to flicka nebude. Bratr mi doporučil 106 s16 nebo saxo 1,6 16v. kouknul sem na net, to auto se mi líbilo (zrovna v létě předtim sem byl na dovolený a viděl sem tam jedno saxo vts a říkal sem tehdá přítelkyni, tohle bych si moh taky koupit místo feliny). No a začal sem hledat. V tý době snad žádný ani nebylo, alespoň sem nemoh sehnat. Ještě než sem měl papíry, tak se objevilo jedno v tuning magazinu. přesně co sem chtěl, černá barva, podvozek a výfuk. Jenže papíry nebyly, tak sem se na to vykašlal. Když už sem byl rozhodnutej že už je čas, tak už tam saxo nebylo. Po nějaký době mi psal jeden kluk že je to saxo k mání a zrovna to bylo ono. Takže sme s otcem vyrazili. Já seděl vzadu a majitel nás svez. Úsměv od ucha k uchu a věděl sem že tohle prostě musim mít za každou cenu. Hned po řidičáku už sem pro něj jel a ještě ten den sem ho málem taky rosekal (čerstvý papíry, jenom autoškola, předtim sem neřídil).
Koukám že se ti to kecá,máš docela hodný rodiče, když ti v 18ti koupily auto co stalo přes 100 000,-kč.Kolik byla cena 130 000 a výš???
neber to jako nadavku,jen by me to docela zajimalo... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Majo |
Zaslal: út leden 22, 2008 2:44 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
U mna to bola laska na prvy pohlad...
S frajerkou sme este pozerali ine auta, lebo sa jej to videlo vela za take auticko, ale videla ze sa mi akosi nic ine nepaci, rozmyslal som este o alfe romeo 147 1.6tspark, ale vsetci vraveli ze to ma drahy servis..
..a odvtedy som happy |
|
olda77 |
Zaslal: út leden 22, 2008 2:56 pm |
|
|
|
ja mel pred saxem celicu 2.0 16V 140PS.prodal jsem a premyslel co koupim,ale nic me nenapadalo.pak jsem nekde v casopise cetl clanek automobiloveho zavodnika jak pise jake sportovni auto koupit za rozumnou cenu.citoval P 106 S16 a saxo VTS,tehdy jsem ani nevedel ze takove auto existuje asi pred 3 roky.sel jsem na internet a cetl jsem clanky o techto autech a bylo jasne ,ze to chci. tehdy jich moc nebylo.nejprv jsem chtel 106ku,ale v bazaru kde jsem byl byla priserna!pak jsem nakonec jel na inzerat v annonci saxo vts a jak jsem videl fotku co mi majitel poslal mailem sedl jsem do auta a vzal kamarada a jel jsem to omrknout........no a odvezl jsem si krasne saxo vts. |
_________________ 400m za 14.86,max na 2 km radarem 204km/h.tach.215km/h
http://www.youtube.com/watch?v=tCtWe4a1h9s http://www.youtube.com/watch?v=VOR-MEsxDCU octavia kombi 1.8T 191PS |
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út leden 22, 2008 3:12 pm |
|
|
|
Sejny - seš úplně na omylu. Byl sem od malička blázen do aut a hlavně sem nikdy nebyl blbej. Takže když sem si v 15ti říkal, že chci v 18ti auto a bylo mi jasný že jinak než když si na něj ušetřim ho mít nebudu, začal sem počítat a vyšlo mi že když začnu dělat brigády tak to do 18ti stihnu. Na první brigádu kde sem bral i 12tis měsíčně sem šel s rodnym listem, protože sem ještě neměl ani občanku. Dneska už je to skoro sedm let a pořád tu brigádu mam. Někdy sem měl i tři najednou protože sem nedokázal ušetřit vždycky všechno a měl sem i jiný záliby jako freestyle bmx což taky minimálně 50tis spolklo. A saxo mě stálo 125tis (původně chtěli 150tis, ale došli jim prachy a stavěli barák). Mejch 125tis, ne od rodičů. Stejně jako sem si koupil favorita a stejně jako sem do něj sypal veškerý peníze co sem vydělal. Nejsem jeden z těch rozmazlenejch blbečků co dostanou k 18tinám klíče a jezdi si.........
Čekám že kdo mě nezná zeptá se co to bylo za brigádu. Roznášel sem letáky. Zatim co si děti v patnácti hráli venku, já tahal nechutně těžký tašky letáků a kurvil si záda abych si splnil co sem si předsevzel |
|
|
Návrat nahoru |
|
fourtysix |
Zaslal: út leden 22, 2008 3:48 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Tak pokial to boli tvoje peniaze tak je to lepsie .) aj ked mne je to v podstate jedno. Ale musel si byt riadne bohaty, ked si zvladal bmx, favaka a este si si doprial aj 125tisicove saxo po tom vsetkom nerypem jasne?? CHVALIM ZE SI SIKOVNY A ZARABAS |
|
|
Návrat nahoru |
|
Ritchma |
Zaslal: út leden 22, 2008 5:20 pm |
|
|
|
Fávo přišlo až po saxu jako daily car Makal sem jak šroub, takže nemam v lásce když si někdo myslí tohle |
|
|
Návrat nahoru |
|
BenzyL |
Zaslal: út leden 22, 2008 5:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
olda77 napsal: ja mel pred saxem celicu 2.0 16V 140PS.prodal jsem a premyslel co koupim,ale nic me nenapadalo.pak jsem nekde v casopise cetl clanek automobiloveho zavodnika jak pise jake sportovni auto koupit za rozumnou cenu.citoval P 106 S16 a saxo VTS,tehdy jsem ani nevedel ze takove auto existuje asi pred 3 roky.sel jsem na internet a cetl jsem clanky o techto autech a bylo jasne ,ze to chci. tehdy jich moc nebylo.nejprv jsem chtel 106ku,ale v bazaru kde jsem byl byla priserna!pak jsem nakonec jel na inzerat v annonci saxo vts a jak jsem videl fotku co mi majitel poslal mailem sedl jsem do auta a vzal kamarada a jel jsem to omrknout........no a odvezl jsem si krasne saxo vts.
jj, saxíka mas hodne peknyho...vzdycky kdyz jedu kolem klivarky, tak se mi zacnou szbihat sliny
a jses spokojenejsi nez stou celicou ?? |
_________________ sexík 1.6 16V VTS ...Silver rocket...
|
|
Návrat nahoru |
|
zlamos |
Zaslal: út leden 22, 2008 7:11 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
Já jsem chtěl původně P 106 S16, ale nějak nebyla k mání. Pár mi jich uteklo ještě před tím než jsem si našetřil. Pak jsem jednoho krásnýho dne zase obcházel bazary a ejhle, bylo tam VTSo. Tak jsem po něm hned skočil a už jsem ho nepustil. Sice jsem musel vychytat pár much, ale teď už je to celkem v klidu. Akorát mě sere, že vždycky jak je dlouho klid, tak se něco vysere. Jako např. že do vás někdo vrazí a tak podobně. |
_________________ VTS 1,6 16v r.v.98 |
|
Návrat nahoru |
|
mazilekk.007 |
Zaslal: út leden 22, 2008 10:15 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
já jsem pořád chtěla jen opla Tigru....to byl můj sen....ale jak jsem uviděla svého saxíka.....neváhala jsem ani minutu a prostě ho koupila...... |
_________________ modrý drak verze VTS |
|
Návrat nahoru |
|
Dar3cek |
Zaslal: út leden 22, 2008 11:37 pm |
|
|
ECHT SAXOKLUBÁK
|
Já sem zase pro změnu už od 15ti chtěl Punto GTčko.... Pak sem ale jednou na učnáku , bylo to na Stochově , viděl projizdet VTSko (žlutý) s nádhernym zvukem a odty doby sem nechtěl nic jinýho.... je to tak cca 2roky zpátky.....Nebyl to někdo zvás?? |
|
|
Návrat nahoru |
|
|