mám takový problém.. z tlačítka na vyhřívání zadního skla se stalo kouzelné..totiž když zapnu zapalování a mám zaplý ventilátor tak pomocí toho tlačítka můžu ventilátor ještě spolu se servem zapnout a vypnout, jinak když to nechám vyplé a nastartuju tak všecko normalně naskočí, jinak samotné vyhřívání nefunguje(není na něm ani žádne napětí), podle multidiag by to mělo být všecko na jedné pojistce, ty jsou ok a správné takže by tam nemělo docházet kžádnému zkratu, tak jediné co mě napadá je samotný ten vypínač(navíc ten plastovy obal te diodky co je v něm byl rozpadlý tak me napada že tam nějaká ta část z toho obalu může zkratovat ten obvod ve vypínači ale těžko říct)...nestalo se to už někomu?? dík za rady
no vypínač může maximálně za nefunkční vyhřívání a nebo ještě jeho relé. Ty okruhy které ty blbnou sou přesně ty okruhy které mají naskočit až po nastartování, pokud jde posilovač řízení i bez nastartování je problém ve spínací skřínce lépe řečeno v její elektronice která se dá vyměnit samostatně, problém bych hledal tam myslím že nejsi první ani poslední komu se to tady stalo.
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS!
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru