punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Hooodně divný problém...

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Hooodně divný problém...

Mathes
Zaslal: čt leden 07, 2010 10:46 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 13. 12. 2009 Příspěvky: 30 Bydliště: Richmond
mám takový problém.. z tlačítka na vyhřívání zadního skla se stalo kouzelnéSmile..totiž když zapnu zapalování a mám zaplý ventilátor tak pomocí toho tlačítka můžu ventilátor ještě spolu se servem zapnout a vypnout, jinak když to nechám vyplé a nastartuju tak všecko normalně naskočí, jinak samotné vyhřívání nefunguje(není na něm ani žádne napětí), podle multidiag by to mělo být všecko na jedné pojistce, ty jsou ok a správné takže by tam nemělo docházet kžádnému zkratu, tak jediné co mě napadá je samotný ten vypínač(navíc ten plastovy obal te diodky co je v něm byl rozpadlý tak me napada že tam nějaká ta část z toho obalu může zkratovat ten obvod ve vypínači ale těžko říct)...nestalo se to už někomu?? dík za rady
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
martanc
Zaslal: čt leden 07, 2010 11:22 pm Odpovědět s citátem
FATAL ERROR:MARTANC Založen: 05. 11. 2006 Příspěvky: 6209
no vypínač může maximálně za nefunkční vyhřívání a nebo ještě jeho relé. Ty okruhy které ty blbnou sou přesně ty okruhy které mají naskočit až po nastartování, pokud jde posilovač řízení i bez nastartování je problém ve spínací skřínce lépe řečeno v její elektronice která se dá vyměnit samostatně, problém bych hledal tam myslím že nejsi první ani poslední komu se to tady stalo.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: