Autor |
Zpráva |
|
hof |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 2:27 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
Zdravím pánové
mám dotaz ...mám velký nábeh na to být majitelem auta zmíněného v titulku
cena 45tis
je na CZ papírech
má rozbytou mlhovku promáčké dveře/přední P. bok viz foto
V haj*lu alternátor
a svítí airbag
chybí levý plast pod dvěřmi
nosníky ale bouchlé nejsou , spíš do toho někdo kopal jak to prý vypadá zblízka
najeté 130tis
jinak celkem zachovalé dle slov mechanika co na to hleděl ,ale neměl čas to včera projet
pneu to chce nové
a je bez klimy
Chtěl bych se Vás jako SAX znalé zda by to byl dobrý kup
Děkuji za reakce
Petr |
|
|
Návrat nahoru |
|
hof |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 2:34 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 2:40 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
zalezi od toho poskodenia a tritisic dalsich veci
ale tak nech sa prevezie mechanik, prevez sa ty. a plecharcina sa da urobit. altik sa da kupit, tak ako lem. len aby tam neboli dalsie malickosti, ktore ta vo finale budu stat viac ako auto.
ale ak tam tie malickosti nebudu, preco nie... mozno este s tou cenou dolu, chalani tu mali krasne auta na predaj za cca.55-70tis.
|
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 2:54 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
to auto je už na moravě
no doufám že budeš aktivní clubák když honza prodal to své saxo
jinak nejlepší uděláš když řekneš někomu z clubu aby to s tebou omrkl hradištáků je tu dost |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
hof |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 3:05 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
[quote="blesk65"]to auto je už na moravě
ne ne , ještě je v Praze bohužel
a klubák ...má to své výhody , tak co by ne! sice jsem si řekl že je před barákem už dost citroenů , že já ho nikdy mít nebudu,ale saxo mě přesvědčilo o opaku. |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 3:14 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tak plechařina se dá opravit, atík dáš na repas v saxu nejčastěji odchází protože na nej chčije olej z hlavy takže bych k tomu připočítal i výměnu těsnění pod hlavu. Airbag svítí pravděpodobně jen kvůli uvolněnému konektoru pod sedačkou. Pokud třeba ještě sleví tak by to nemusel bejt vyloženě špatnej kup. |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
kurenadvore |
Zaslal: čt prosinec 17, 2009 5:30 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
ale vyzera dobre... |
_________________ ex - Super Saxo 16V
ex - Seat Alhambra TDi
Alfa Romeo 147 JTD |
|
Návrat nahoru |
|
hof |
Zaslal: út prosinec 22, 2009 5:16 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
atík dáš na repas v saxu nejčastěji odchází protože na nej chčije olej z hlavy takže bych k tomu připočítal i výměnu těsnění pod hlavu.
Chci se ještě zeptat chlapi:
asi ten altík odešel zkrze chcaní oleje pod hlavou ...
má najeto 130tis tak byste dali vinu opotřebením z najetých km , nebo u sax mívá netěsnost hlavy i jiné příčiny (závady v motoru) ?
dík za odpověď |
|
|
Návrat nahoru |
|
martanc |
Zaslal: út prosinec 22, 2009 7:59 pm |
|
|
FATAL ERROR:MARTANC
|
tešnění se u saxa vyplatí měnit s rozvdama po těch 100tis pak už je vetšinou v hajzlu tihle motory na to prostě trpý je to asi jediná nevýhoda |
_________________ Ex Saxo 1.1, zelené už bohužel není, ale měl jsem ho rád.
Momentálně VTS, sice jen 1.4 ale je to VTS! |
|
Návrat nahoru |
|
blesk65 |
Zaslal: st prosinec 23, 2009 9:49 am |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
nez budes menit tesneni pod hlavou radsi zkontroluj to gumove tesneni pod vykem ventilu. |
_________________ [img]http://photo.uloziste.com/?fotka=7fa229cb80ecc106.jpg&d=r933eb6d0887973f&size=3[/img] |
|
Návrat nahoru |
|
hof |
Zaslal: po prosinec 28, 2009 1:17 pm |
|
|
NĚMÁ NÁVŠTĚVA
|
zdarec ...tak vsem dekuji za prispevky ,ale bohuzel majitelem tohoto saxa nebudu , nastesti nez jsem tam zitra jel mi dosel tenhle mail od cloveka, co mi mel prodat alternator :
jeste jsem ti chtel rirt pokud vim tak proto auto jedes z dalky , to auto jsem byl obhlizet pro kamarada takze ho znam a stoji tam dlouho protoze je to vrak za ty penize dost slabe pan je dost neochotny auto ve spatnem stavu bourany levy zadni roh - prohla podlaha, zadni prave kolo pochybne naklonene stav napravy asi nic extra, levy prah chybi pravy je zniceny kitovany atd, leve dvere promackle plast upadly praskly pr naraznik, odreny levy lem blatniku, blatnik promackly, zadni naraznik jen tak nasazeny , pneu ko, auto stiji na prazdnem coz svedci o nesolidnim prodejci, interier vzadu propalena sedacka jinak jakz takt ale dost spinavy , chybi aku a trubka pro sani vzduch filtru, nema plastove podbehy naraznik pridratovany prohla predni pricka, technicka do ledna 2010, alternator utaveny od vyfuku to jsem videl jen u 16 v po zavodech tzn. motor asi dostaval pekne za usi podle sjetych kol a toho altiku kdyz jsme to videli ani jsme to nechteli startovat auto je tak za 30 tis prodejne jinak plecka a kasicka, brzdy na kasi vyfuk povarovany nebudu podporovat takovy lidi co okradaji chudaky co si pak koupi takovy auto za takovy prachy le to verbes rozmysli se sam ale chtel sem abys vedel co to je zac rozhodne bych za tu cenu nekoupil a slevit nechtel ani korunu celkove byl dost neprijemny a nesympaticky mej se
takže tak ....aby do toho někdo tz vás nechtěl náhodou taky jít .mějte se a at Vím to jezdí |
|
|
Návrat nahoru |
|
|