Neviem ako vybrat zaseknuty kluc v zapalovani,auto mi nahle zhaslo.Krutim volantom,nepomaha.Kluc vypada byt uplne zaseknuty,neda sa otacat ani vytiahnut.Bojim sa s tym dalej manipulovataby som ho nezlomil. Skusal som odmontovat dolny kryt pod volantom, neviem ako sa dosta resp. vybrat zapalovanie a nejakym sposobom to vyriesit.
Prosim o radu,mal niekto podobny problem?
Diki moc
MELHUBA KLUBUZaložen: 22. 01. 2008Příspěvky: 544Bydliště: Stara Lubovna, Slovensko
Romanm napsal:
Neviem ako vybrat zaseknuty kluc v zapalovani,auto mi nahle zhaslo.Krutim volantom,nepomaha.Kluc vypada byt uplne zaseknuty,neda sa otacat ani vytiahnut.Bojim sa s tym dalej manipulovataby som ho nezlomil. Skusal som odmontovat dolny kryt pod volantom, neviem ako sa dosta resp. vybrat zapalovanie a nejakym sposobom to vyriesit.
Prosim o radu,mal niekto podobny problem?
Diki moc
toto sa mi stalo asi pred dvoma rokmi... potrebujes rozobrat zamok, nic ine mi nepomohlo...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru