Ahojte,nevíte někdo jestli je nějaký FUNKČNÍ rozdíl mezi 18 zubovou pumpou a 20 zubovou???Chci vyměnit pumpu,ale nevím kterej druh tam mám a kerej sehnat,nebo je to fuk kolik má zubů???
Ahojte,nevíte někdo jestli je nějaký FUNKČNÍ rozdíl mezi 18 zubovou pumpou a 20 zubovou???Chci vyměnit pumpu,ale nevím kterej druh tam mám a kerej sehnat,nebo je to fuk kolik má zubů???
Zajed si do hodonina do citroenu a tam ti podle vinu reknou kolik zubu mas mit. Kolik to mas rok? Do listopadu 99 se delal delsi rozvodak tj, ze remenice na vacce a klice a i vodni pumpa mely vic zubu. Ale nevim ted jiste jesli to nebylo naopak. A dalsi vec je ta, ze dva zuby nejsou moc tak by to mozna excentricka kladka vyrovnala.
_________________ Nepotrebuji si honit ego velkym autem
No mě to právě na elitecat vyhodilo několik kladek,včetně 18 a 20 zubové.Jinak rozvodový řemen tam mám 104 zubovej a r.v.je 97.Vin kod je VF7S1HDZF56223885.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru