Mám takový ryze odborný dotaz pro znalce! Ač s křížkem po funuse, podařilo se mi konečně sehnat druhou sadu 14"speedline na zimní kola, holt až na příští sezonu. Do dneška jsem žil v přesvědčení že tato kola jsou J6x14 ET 18, myslím že i zde to bylo několikrát někde psáno. Na kolech co mám na léto a zítra je budu nahazovat je sice tento údaj blbě čitelný, ale jsem přesvědčen že je tam opravdu ET18. Dnes mi to přišlo, vybaluju, kola velmi pěkná, zjevně byla používáná na 1.4 protože dvě kola jsou zevnitř dost zašlé, dvě velmi slušné, prostě stejně jako na mých, jaké bylo mé překvapení, když na všech kolech zevnitř je velmi dobře čitelné že mají ET 16! Přijde mi že i výlisy zevnitř s otvory pro štrouby s dosedacíma plochama na náboje mi přijdou že vypadají jinak než na těch druhých. Nechci zbytečně plašit, ale nechce se mi jít hned se do sklepa dívat na ty letní, zítra je budu nahazovat tak budu chytřejší... Co vy na to? Že by jiný rok výroby, jiná forma?
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru