NĚMÁ NÁVŠTĚVAZaložen: 28. 03. 2010Příspěvky: 5Bydliště: Horní Slavkov
Mám saxo 1.1 a našel jsem u motoru volnou hadičku-teda spíš ulomenou.Nejsem prvním majitelem a netuším k jakým úpravám přede mnou docházelo.Od karburátoru vedou 2 hadičky.Jedna vzadu a druhá vepředu.Tato hadička vede od karburátoru směrem k motoru a pak je stočená směrem k rozdělovači.Nejspíš by měla patřit někam k sání,ale netuším.Na konci hadičky je ulomený plast černé barvy.Hledal jsem nějakou podrobnější fotku sání nebo schéma,ale bohužel jsem na nic nenarazil.
Od vstřikovací jednotky jich vede víc,1 vede do nádržky z akt.uhlím v podběhu,další taková kratší cca 25 cm vede na odvětrání víka motoru,je tam takovej jekoby klobouček nebo jek to nazvat(odlučovač oleje) a na něm je zespoda hadička.Mohla by to bejt ale taky hadička kerá vychází zezadu vstřik.jednotky a vede na kryt vzduchového filtru.Pokud máš teda motor co já.Nejlíp když to vyfotíš,to ti pak odpovím/me přesně.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru