zdravim, mam tu maly problemik s autoalarmom. schema je tu http://svetelektro.com/modules.php?name=Forums&file=download&id=7626 takmer vsetko ide ako ma, lenze pokial startujem auto zopne sa sirena...ak auto je nastartovane, sirena sa vypne...
zlty kablik mam pripojeny na zapalovanie - poloha I na spinacej skrinke a sivy je nepripojeny...
nebude to tym ze tam nemam pripojene rele na blokovanie startovania???autozapinanie alarmu a podobne mam vypnute...servisny rezim funguje ako ma...
skus pripojit zlty kablik kablik na polohu 2. pokial tomu spravne rozumiem tak 87a na relatku je rozopinaci kontakt takze rele pripojit nemusis ale moze byt problem s polohou 1(acc) ktora sa pri startovani odpoji (preto sa ti pri startovani vipne radio) zapoj to na polohu 2(on) a vsetko bude fungovat ako ma.
problem som vcera vyriesil... spravil som to cele nanovo, napajanie som bral z kablov veducich k zapalovacu (aj tak zapalovac nepouzivam)...a spinaciu skrinku som zapojil tak, ze som vyuzil kablik iduci k radiu...vsetko ide super tak ako ma chyba bola urcite v tom ako spomenul casper, pri startovani sa musel zlty kontakt rozpojit
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru