punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Tuning a bodovy system ....

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Tuning a bodovy system ....

Dejvi
Zaslal: po červen 12, 2006 10:53 am Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 28. 04. 2006 Příspěvky: 21 Bydliště: Chvaletice
Včera jsem poslouchal pořad na jednom radiu,a na hosta ktery byl nejaky úředník (ktérý se podílí na zmenách a znění bodového systému) přisla otázka na Tunigová auta a bodovy system a jak to s tim vypada a odpovet zněla "Pokud auto bude splnovat podminky pro provoz na pozemnich komunikacích tak není problém" Komentátor "Takže stačí projít STK?Aby nebyly problémy."A on odpověděl že ano?
Slyšel jste někdo jiný taky takový výklad?Díky... Wink
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
dave_m
Zaslal: po červen 12, 2006 11:09 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 08. 05. 2006 Příspěvky: 1299 Bydliště: Olomouc
jelikoz se ti muze technicka ci vizuelni zpusobilost "zmenit" i po technicke, tak to povazuji za uplne blabol. Proc by davali policajti pokuty treba za sjete vzorek, kdyz mas cerveny kolecko na znacce a pri technicke byl ok (myslim normalni technickou Evil or Very Mad )?? Kdyz si na auto pridelas neco, co nema atest ci homologaci, tak ti za to muzou naparit pokutu nebo vzit technicak (od 1.7.). Tak si to myslim ja Wink

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Dejvi
Zaslal: po červen 12, 2006 12:51 pm Odpovědět s citátem
Taky me to přišlo jako kravina co říkal ale takhle jsem to slyšel tak proto se ptám Wink
dyk77
Zaslal: po červen 12, 2006 9:13 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Néé von to myslel dobře. Když si namontuješ na auto tuningové díly ( s atestem samo sebou ) a projdeš technickou, tak budeš v pohodě. V podstatě to stejně řekl i dave_m , akorát že mě ten výrok úředníka, tak jak ho popisuješ, nepřijde jako kravina. Podle mě se nic zásadního v tomhle směru nezmění, prostě věci s atestem na silnici směj a bez atestu nesměj i když je to někdy dost spekulativní.
Mě například přijde naprosto nelogické, proč se musí fólie na okna lepit s atestem a např. hlavu řadící páky si do auta můžu dát jakou chci. Stejné je to i u sport. pedálů a jiného třeba tuningového osvětlení interéru. Proč jim vaděj naprosto neškodné fólie na zadních oknech bez atestu, když například oslňující světlo v interiéru nebo příliš kluzké pedály představují větší nebezpečí než by se mohlo zdát.

Spotřeba CITROEN SAXO
dave_m
Zaslal: po červen 12, 2006 10:22 pm Odpovědět s citátem
jako kravinu sem myslel tim, ze to tak vyznelo. Ale nevim, jak to presne rekl. Ja to pochopil tak, ze kdyz te zastavi polda a uvidi, ze mas technickou ok, tak te pusti. To se mi zda jako blbost. Plati porad to same, akorat po tom vic pujdou Evil or Very Mad

Dejvi
Zaslal: út červen 13, 2006 9:50 am Odpovědět s citátem
Ten uředník to tak myslel jak říkáš proto mi to přišla jako dost velká kravina a ještě se ho redaktor ptal asi třikrát stačí projít STK a on že ano ale asi to je jen teorie Wink
Max
Zaslal: út červen 13, 2006 8:14 pm Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 22. 05. 2005 Příspěvky: 339 Bydliště: Frýdek-Místek
Jen se vrátím k tomu osvětlení interiéru. V autě ti nesmí svítit nic v urovni očí. Takhle to vysvětloval kámošovi policajt, když ho zastavili. Very Happy Takže tak, no. Smile
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
dyk77
Zaslal: út červen 13, 2006 9:56 pm Odpovědět s citátem
nemusí to bejt ani v ůrovni očí. jednou jsem si modrou ledkou lehce, ale opravdu lehce nasvítil pedály a tak mi to vadilo, že to šlo hned ven. Hrozně to táhlo oči, mám rád v autě úplnou tmu. Koupil jsem si nedávno rádio http://www.sony.cz/view/ShowProduct.action?product=CDX-R3000&site=odw_cs_CZ&pageType=Overview&category=ICA+CD+Tuners
má kryt, ktrý se dá posunout přes display, je to paráda nic mě večer neruší Idea

Spotřeba CITROEN SAXO
dave_m
Zaslal: st červen 14, 2006 6:29 am Odpovědět s citátem
dyk77: napad dobrej, ale zase se ti prasi do mechaniky Cool ja mam panasonica nejak 5300. Pro vlozeni CD se odklopi cele panel a displej se da vypnout Wink

dyk77
Zaslal: st červen 14, 2006 7:57 am Odpovědět s citátem
Ne do mechaniky se nepráší , je to řešený stejně jako u rádií co tu clonu nemají, takže tam je ještě prachovka. Razz

Spotřeba CITROEN SAXO
dave_m
Zaslal: st červen 14, 2006 8:19 am Odpovědět s citátem
toz ta prachovka je myslim na vsech Cool

couda1
Zaslal: st červen 14, 2006 3:28 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
dyk77 napsal:
nemusí to bejt ani v ůrovni očí. jednou jsem si modrou ledkou lehce, ale opravdu lehce nasvítil pedály a tak mi to vadilo, že to šlo hned ven. Hrozně to táhlo oči, mám rád v autě úplnou tmu. Koupil jsem si nedávno rádio http://www.sony.cz/view/ShowProduct.action?product=CDX-R3000&site=odw_cs_CZ&pageType=Overview&category=ICA+CD+Tuners
má kryt, ktrý se dá posunout přes display, je to paráda nic mě večer neruší Idea

jj mam to samy radio a nemuzu si stezovat! dokonce sem ho videl i u nekoho tady v galerii....

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: