Podarilo sa mi kupit moj vysnivany Pro_Cee'd za dobru cenu, Saxo teda ostava navyse a kedze je este v dobrom stave, rad by som ho predal.
Auto to nie je nic moc, ma trochu rozhegane sedacky, vybava je asi uplny zaklad, nefunguje centralne zamykanie, zateka cez antenu a v kufri je na jednom mieste prehrdzavena karoseria (asi 3cm diera)
Po motorickej stranke je vsak auto porobene. Kupil som ho v roku 2009, ked malo 164 tis km za 600 EUR, vtedy bolo po vymene brzdovych dosticiek. Po kupe som dal vymenit predne poloosi, capy na ramenach, tlmic vyfuku.
Neskor boli menene komplet rozvody, sviecky, tesnenia, filtre a prekruzkovane piesty a vycistene vstrekovanie. Vacsinu veci som riesil aj tu na fore.
Celkovo slo do servisu viac ako 1200 EUR.
Teraz auto jazdi bez problemov, este trochu hapruje spinacia skrinka, ta bude vymenena v najblizsich dnoch.
Auto som pouzival od marca 2009 doteraz, momentalne ma najazdene okolo 175 tisic km.
Auto by som rad predal za 800 EUR, pri rychlom jednani sa rad dohodnem. Auto sa nachadza na vychode Slovenska.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru