JAPONSKÝ TURISTAZaložen: 15. 03. 2010Příspěvky: 16Bydliště: Český Těšín
Zdravím,mám problem se saxem 1.4VTS! Pří rychlosti nad 110km/h se auto začína třepat, v plynovém pedálu cítím škubáni,volant se taky třepe! Když jedu po nerovné cestě(po dírách) tak se od přední nápravy ozývají tupé rány(třískání kovu na kov), a při vytočení volantu jde slyšet prasknutí! Byl jsem na technické,tam tvrdili,že čepy jsou vpořádku! Kola jsou vyvážené,nejsou kříve! Auto měl známý na zvedáku a zkoušel jestli není někde nějaká vůle,ale na nic jsme nepřisli! Kdyby někdo věděl co s tím,popřípadě co vyměnit,tak pište! Předem děkuji....
Dej to do poradneho servisu, mechanik se projede a bude hned vedet, kde je chyba. Od kompu ti vic asi neporadime Nebo muzes zacit menit vsecky podvozkove dily i s uchycenim motoru a treba na to dojdes.
_________________ “All of life’s problems can be solved with two things—duct tape and WD40. If it moves and it shouldn’t, you need duct tape. And if it doesn’t move and it should, you need WD40.”
Není důležité vyhrát, ale přežít.
I když vyhrát je taky fajn.
Obzvlášť, když vyhraju já.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru