Autor |
Zpráva |
< Servis ~ Prosim o radu...uz nevim:( |
Koublik |
Zaslal: ne srpen 01, 2010 8:36 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Zdravim vas,
prosim vas o radu. Mam saxo VTS 1.4i r.v.98. Mam dva problemy. Saxik nechce startovat, teda normalne toci ale nenaskoci a sviti na me kontrolka s klicem(pri normalnim startovani kdyz auto natocim na poprve max mrkne), auto naskoci az po seslapnuti plynoveho pedalu. Nekdy teda i bez toho,ale vetsinou startuju az na podruhe. Imobilizér auto nemá. Druhy problem mam s tim ze auto se obcas po nastartovani dusi,teda je to znat az pri rozjezdu. Do 2000ot auto cuka(ikdyz mam nohu na pedale porad stejne) a todle trva par minut a pak to najednou povoli a auto uz zas jede jak drak.Nedela to pokazdy. Uz jsem nechaval menit krokovej moturek,komplet vejfuk a uz si nevim rady. uz jsem s tim byl v servisu 3x a vyplazl jsem prachy a efekt nulovej. Ted teda hodlam auto nechat dat na diagnostiku,jinak uz opravdu nevim. Děkuju moc za vaše reakce... |
|
|
Návrat nahoru |
|
Sejny |
Zaslal: ne srpen 01, 2010 8:46 pm |
|
|
MELHUBA KLUBU
|
v prvni rade bych sel na diagnostiku a to cukani,muze byt v haji zapalovaci lista/rampa |
_________________ ex- 1.1i _44kw_ r.v.97,195000km
ex- 1.6 8V_65kw_r.v.00_VTS /bílá
Audi A4 B6 1.9TDi 96kw
Radši mrtvej než druhej |
|
Návrat nahoru |
|
Koublik |
Zaslal: po srpen 02, 2010 11:08 am |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Diagnostiku uz mam domluvenou tak jsem zvedavej. Ty jo co jsem to auto koupil tak furt neco vychytavam...uz bych docela rad chvili jezdil:(
Sejny napsal: v prvni rade bych sel na diagnostiku a to cukani,muze byt v haji zapalovaci lista/rampa |
|
|
Návrat nahoru |
|
Koublik |
Zaslal: ne srpen 08, 2010 10:41 pm |
|
|
SAXOKLUBÁK
|
Koublik napsal: Diagnostiku uz mam domluvenou tak jsem zvedavej. Ty jo co jsem to auto koupil tak furt neco vychytavam...uz bych docela rad chvili jezdil:(
Sejny napsal: v prvni rade bych sel na diagnostiku a to cukani,muze byt v haji zapalovaci lista/rampa
tak to startovani bylo tim ze me imobilizer cte jeden klic hure. vzal jsem druhej klic a uz zase startujem ale s tim cukanim je to porad stejny,diagnostika vzbec nic neukazala,jen ze mam utrzenej krouzek ve volantu pod airbagem:( jinak se neukazalo nic:( |
|
|
Návrat nahoru |
|
|