punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Tlumiče BILSTEIN

Autor Zpráva

<  Tuning  ~  Tlumiče BILSTEIN

Skrbla
Zaslal: po červen 28, 2010 1:19 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 27. 02. 2008 Příspěvky: 1180 Bydliště: Jičín
Ahojte, chtěl bych se zeptat jestli někdo jezdíte tyhle tlumiče P30-0351, B46-1276.
Jestli jo jak se vám to jeví, tvrdost ovladatelnost atd.

http://www.gmcmotorsport.co.uk/index.php?main_page=product_info&cPath=27_72&products_id=92&zenid=bc93f7b4bcb71fe8b3bf67340d13019d

Chci kupovat podvozek a pořád nevim jakou značku. Koukal jsem že na cizejch forech ho hodně dávaj. S autem jezdím každej den i v zimě.

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail ICQ
Sandman
Zaslal: po červen 28, 2010 1:29 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 05. 08. 2008 Příspěvky: 1500 Bydliště: Piesok
no kazdu chvilu ho idem kupovat Laughing ale neviem ci najskor nekupim zadok a potom predok,predsa je to dost susnov naraz

osobne ti nepoviem aky je,ale na saxp a ssc klube ho hodne chvalia,je sice napisane ze na zadok by to chcelo hrubsie torzky,ale ludia co ho maju vravia ze pokial su vpredu pruziny do 180 lbs tak sa to da prezit,tie co tam dava gmc maju tusim 160 lbs

Just remember Torque is what you feel and HP is not always the best to have.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Skrbla
Zaslal: po červen 28, 2010 1:48 pm Odpovědět s citátem
Já už na něj mám zálusk dlouho, už jsem psal na GMC poštovný do ČR 42 liber což docela jde a pokud platíš PAYPAL tak + 5% ceny navíc, což nechápu.

Jde mi o to jestli se na ně nevybodnout a nekoupit třeba SPAX. Řiká se že bylstein dělá jedny z nejlepších tlumičů. Taky přemejšlim jestli to nevzít nejřív zadek a pak předek ale zase 2x pošta. Jinak sem na ně narazil někde na shopě v ČR a tam vycházely samotný tlumiče na 18 tis, to je darda...... Co se týče těch pružin tak to označení 160 a 180 lbs moc nechápu. Co ty hodnoty vyjadřujou? Co je tvrdší?

Sandman
Zaslal: po červen 28, 2010 1:53 pm Odpovědět s citátem
to je sila potrebna na stlacenie pruziny,cim viac tym su tvrdsie,to oznacenie je v librach cize 180 lbs = 81.65 kg,aby to robilo co ma musi byt vyvazeny predok aj zadok,od 180lbs a viac na predku potrebujes aj hrubsie torzky aby nebol prilis makky zadok...

porovnanie Grp N(vlavo) a B8(vpravo)

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
Skrbla
Zaslal: po červen 28, 2010 2:48 pm Odpovědět s citátem
Dík za vysvětlení, to je docela důležitá věc Shocked Mezi těma tlumičema je ku.va rozdíl Twisted Evil

pugS16
Zaslal: po červen 28, 2010 3:16 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 03. 01. 2009 Příspěvky: 159 Bydliště: Kladno
S B nemam zkusenost,ale jezdim Spax PSX - tuhostne stav. a je to parada. 24/18 nastaveni predek/zadek,pricemz nejmekkci je podobna serii. Momentalne nastaveno na 11/6 od nejmekkciho nast.,je to kompromis mezi jizdnimi vlastnostmi a ''komfortem''(rozumej je citit jen kazdy treti kaminek).Podle meho - jeden ''slalom'' - funguje vyborne,ale nemam s cim srovnavat,takze bych te mohl svezt a videl bys(Panesky Tynec).

Zaslal: po červen 28, 2010 3:47 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 07. 12. 2005 Příspěvky: 933 Bydliště: Nýrsko / Plzeňský Kraj /
kdyby nekdo chtel tak bych mozna naky 1-2 sady dokazal udelat..jinak mam na predku db8sprint a na zadku db8 gr.N...kdyztak PM

FB
Skrbla
Zaslal: st červen 30, 2010 10:06 am Odpovědět s citátem
Tak pořád nevim SPAX nebo Bilstein, na ty naše silnice by se určitě hodily tuhostně stavitelný, nebo aspoň měkčí tlumiče. Nemam rád když to na hrbolatejch silnicich odskakuje a nedá se to řídit. Jenže třeba SPAX je za poloviční cenu co B. Bude mezi nima takovej rozdíl??

Skrbla
Zaslal: čt červenec 01, 2010 12:27 pm Odpovědět s citátem
Takže po dlouhým uvažování a rozmejšlení, co koupit. Jsem dospěl k závěru. Bilstein jsou za ty prachy, s ohledem na to kde s autem jezdím a jak ho využívám, zbytečný.

O SPAXECH jsem hodně četl že se jim sere to štelování tuhosti (někde na cizim foru jsem četl i nějakou domluvu na hromadnou reklamaci) a navíc párkrát se to přestaví a pak se to dosmrti nechá na nějaký poloze.

Pak jsem narazil na APEXY, za skoro směšný peníze. Údajně jsou tužší než origo a le není to žádný kamení. Na naše silnice si myslim ideal. Na saxperience je docela chválej.

http://www.kamracing.co.uk/index.php/citroen/citroen-saxo/saxo-suspension/suspension-kits/citroen-saxo-vtr-vts-apex-sports-suspension-kit-25mm.html

Takže asi půjdu do nich. Chci se zepat jestli je tady někdo z vás má a jakej na ně máte názor. A ještě váhám jestli -25mm nebo -50mm. Líbilo by se mi -35 ale to nemaj. Jelikož s autem budu jezdit i v zimě tak si myslím že -25 bude asi lepší, ne??

Co myslíte?? Razz

kubik106
Zaslal: ne září 05, 2010 12:25 pm Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 11. 2007 Příspěvky: 357 Bydliště: Bratislava III
ja akurat riesim objednavku s kamracing.co.uk a najviac chval som pocul na kit:

http://www.kamracing.co.uk/index.php/citroen/citroen-saxo/saxo-suspension/suspension-kits/citroen-saxo-bilstein-faulkner-35mm-trackday-suspension-kit.html
je to komplet bilstein group N predok/zadok + predok -35mm 150lbs struny,
je to najlepsi pomer na okruhy a cesty stym ze auto stale dokaze zaperovat ked prejdete cez retarder a nebude to uplny skateboard uskakany na kazdom hrbole na ktory natrafite na cestach.

kovana 1.6 na klapkach uz coskoro

Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu ICQ
Sandman
Zaslal: ne září 05, 2010 12:58 pm Odpovědět s citátem
presne taky kit budem nahadzovat,pruziny su uz doma,na tlmice cakam Wink

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: