punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - SAXO 1.6VTL přehřívání

Autor Zpráva

<  Servis  ~  SAXO 1.6VTL přehřívání

teibill
Zaslal: út červenec 07, 2015 10:33 pm Odpovědět s citátem
NĚMÁ NÁVŠTĚVA Založen: 19. 05. 2015 Příspěvky: 4 Bydliště: Liberec
Ahoj, mám takový dotaz mám citroen saxo 1.6 VTL 65kw 1996, tedkon ve vedrech když jezdím začala mi jít teplota hrozně nahoru , i po 5 minutách jízdy do kopce je teplota skoro nahoře a někdy se i rozsvítí kontrolka červená u teploty... ventilátor ve předu normálně sepne a běží, voda je tam také, tak čím by to mohlo být ? ? ? poslední 3 dny jezdím tak že musím mít zaplé naplno topení v autě takže se tam pomalu nedá vydržet jaké je tam horko když v takových vedrech vevnitř ještě musím topit,... a při zapnutém topení při jízdě mám teplotu cca ve 3/4 někdy i o malinko více... čím by to mohlo být ?
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Brabi
Zaslal: st červenec 08, 2015 1:03 am Odpovědět s citátem
MELHUBA KLUBU Založen: 10. 09. 2008 Příspěvky: 365 Bydliště: Třebíč
Mrkni na chladic z obou stran jestli neni zasranej,pokud je OK pak odvzdusnit na 3 bodech, nad drzakem motoru u pravyho kominu ( vlevo nahore v rohu kdyz stojis pred autem) druhej bod je kaplicka na termostat, treti bod chladic.Pokud nepomuze ani to tak vymen termostat

Zaslal: so srpen 01, 2015 11:21 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 12. 03. 2009 Příspěvky: 61 Bydliště: https://t.me/pump_upp
Brabi napsal:
Mrkni na chladic z obou stran jestli neni zasranej,pokud je OK pak odvzdusnit na 3 bodech, nad drzakem motoru u pravyho kominu ( vlevo nahore v rohu kdyz stojis pred autem) druhej bod je kaplicka na termostat, treti bod chladic.Pokud nepomuze ani to tak vymen termostat

Ked mu sepne ventilator tak to nebude zavzdušnenou sústavou, ja by som doporučil riadne preplachnut cely system teda aj odstranit tu skrutku na bloku valcov a prestriekat hadicou, novu chladiacu zmes a odvzdušniť. To by malo pomocť.
ja to robim kazde dva roky, ono sa ta kvapalina mieša trochu s olejom a preto sa snižuje učinosť chladenia.

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: