rád bych se zeptal, jaký rozměr disku (ET) a šíře v palcích je možno bez problémů použít u saxa, bez nutnosti jakýchkoliv úprav či za použití podložek?! Případně jaké ET mají tak krásná orig. alu 14" od speedline? Dále by mě zajímal průměr středu, případně označení šroubu které se dají použít (zda to spíše nezávisí na typu disku nevím... ) Děkuji za postřehy
takže třeba 15" kola s ET 20 a více může být problém zvláště do zadního podběhu strčit bez podložek? Nebo bude i záležet na šířce disku, tzn. třeba J7x15 nevejde ani ET20, ale třeba J6x15 může být třeba i ET35? A jak je to tedy s tím vnitřním průměrem středu, dá se to pak řešit nějakými plastovými vymezovacími kroužky? Kolik má tedy průměr středu Saxo, liší se od jiných soudobých citroenů, či peugeotů (206,307 atp.) Díky za objasnění problematiky PS: sehnání orig 14" speedline jsem asi vzdal, tak se spíše poohlížím po nějakých 15", líbí se mi i ty 15" z Xsary VTS co tady má nebo mělo pár členů, viz. galerie, ale taky mi nějak unikají...
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru