punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Vyměním Citroen Saxo VTS 1,4i za Citroen Saxo 5dv

Autor Zpráva

<  Nákup/Prodej  ~  Vyměním Citroen Saxo VTS 1,4i za Citroen Saxo 5dv

Píďa
Zaslal: čt říjen 21, 2010 8:10 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 26. 01. 2008 Příspěvky: 22 Bydliště: okr. Domažlice
Ahoj, našel by se někdo kdo by chtěl vyměnit můj Citroen Saxo VTS 1,4i r.v. 2000 nový model, naj. poctivých 130.000 tisíc, černá barva, posilovač, klima, el. okna, rádio, 4x repro, udělané brzdy, rozvody, olej, zachovalý, nutno vidět. Výměna za Ciroen Saxo nový model 1,1, 1,4i el. okna, zachovalý stav, možný malý doplatek. Důvod: narození syna, manželka pořád nadává, že musí dávat malýho přes přední dveře dozadu Smile. Děkuji za případné nabídky, foto pro zájemce nafotím a zašlu emailem.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
MagickyMagic
Zaslal: čt říjen 21, 2010 8:17 pm Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 31. 10. 2007 Příspěvky: 70 Bydliště: Záhorovice
Píďa napsal:
Ahoj, našel by se někdo kdo by chtěl vyměnit můj Citroen Saxo VTS 1,4i r.v. 2000 nový model, naj. poctivých 130.000 tisíc, černá barva, posilovač, klima, el. okna, rádio, 4x repro, udělané brzdy, rozvody, olej, zachovalý, nutno vidět. Výměna za Ciroen Saxo nový model 1,1, 1,4i el. okna, zachovalý stav, možný malý doplatek. Důvod: narození syna, manželka pořád nadává, že musí dávat malýho přes přední dveře dozadu Smile. Děkuji za případné nabídky, foto pro zájemce nafotím a zašlu emailem.

Ahoj, foto by nebylo? Smile
Jinak mám 1,1 r.v. 2002, najdeš ve vlákně "Magicovo saxík"

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: