MELHUBA KLUBUZaložen: 02. 03. 2010Příspěvky: 549Bydliště: české budějovice
Zdar lidi, co vás napadá za úpravy na saxo aby to líp sedělo, jelo a tak... samozřejmě v normálním rozpočtu páč nekradu, ale na něco peníze jsou...
Momentálně na mojem VTS 8v mam sportovní podvozek (tlimiče i péra), a tlumič výfuku Remus. Před nedávnem jsem koupil tříramenej semišovej volant cha cha ale sedne líp do ruky
Mam v plánu přední kotouče s destičkama, rozpěra do motoru a do kufru ( přední mezi ramena tam nedám páč už takhle je to nízko jako kráva ), silentbloky sportovní ( myslel jsem jen dopředu ale dost lidí tu doporučuje i dozadu že jinak to nemá cenu )
A asi lepší gumy páč momentálně jsou tam nějaký Roadstone a nemyslim si, že když s nima na okruhu dám dvě kola že budou moc dobře odolávat
No a do interiéru pořádnou sedačku a pásy.... jinak samozřejmě odlehčit ale nevim jak moc aby se s tim dalo jezdit i normálně po silnici
Motor nějak neřešim, vyměnil jsem rozvoďák s pumpou a 90 koní neni 100, ale pochybuju že za 10 tisíc z toho vymáčknu 50 koní navíc a motor se mi nerozpadne. Jo a chiptuningu nevěřim a navíc když to auto nemá turbo tak si myslim že je to celkem zbytečný...
Jinak rozpočet je tak 20 max 30 tisíc na úpravy no Ale něco se dá sehnat dobře tak snad za to něco sežene a bude to líp jezdit
Tak kdyžtak napište co vás napadá za jednoduchou úpravu co mě nenapadá a bylo by to k něčemu
zalezi naco to auto chces vyuzivat gumy,brzdy a podvozok su zaklad a co si ochotny do toho investovat.
Brzdy:
vela ludi tu riesi brembo max kotuce a feroda platnicky,par ludi(aj ja) ma OMP gr. N brzdy a este ich par je co maju v plane.
Podvozok:
vela ludi to riesi podla financii,ale co jazdia odporucaju Bilstein B8,neni az taky drahy a asi naj v tej cene.Par ludi tu uz ma Bils. gr. N,oplati sa aj PF po celom aute,ak chces teda nieco jazdit.Rozpera jedina,co ma aj neaky zmysel je spodna,medzi ramena..
Vykon:
asi len sanie naporove,vyfuk(zvody,stred s tlmicom a koncak) + najlepsie co pocitis bude vymena prevodovky za kratsiu...zbytok asi podla penazenky
MELHUBA KLUBUZaložen: 02. 03. 2010Příspěvky: 549Bydliště: české budějovice
vtsko napsal:
zalezi naco to auto chces vyuzivat gumy,brzdy a podvozok su zaklad a co si ochotny do toho investovat.
Brzdy:
vela ludi tu riesi brembo max kotuce a feroda platnicky,par ludi(aj ja) ma OMP gr. N brzdy a este ich par je co maju v plane.
Podvozok:
vela ludi to riesi podla financii,ale co jazdia odporucaju Bilstein B8,neni az taky drahy a asi naj v tej cene.Par ludi tu uz ma Bils. gr. N,oplati sa aj PF po celom aute,ak chces teda nieco jazdit.Rozpera jedina,co ma aj neaky zmysel je spodna,medzi ramena..
Vykon:
asi len sanie naporove,vyfuk(zvody,stred s tlmicom a koncak) + najlepsie co pocitis bude vymena prevodovky za kratsiu...zbytok asi podla penazenky
Podvozek by tam měl bejt MAD Suspension a zadní náprava je repasovaná rok zpět.
Jinak auto mam spíš jako víkendovku s tim, že si občas zajedu na okruhu či nějakej amatérskej závod ale max tak 5 - 10 x za rok, tak jsem si ho chtěl nějak upravit no aby to líp jelo když už s tim někam pojedu
jo a tupřevodovku myslíš za jakou ? četl jsem tu v nějakým foru že se tam dává z 1,4 vts ???
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete hlasovat v tomto fóru