punto_vert.gif (43 byte)
Československý Saxo Club (CZ+SK) ~ Zobrazit téma - Osvetlenie palubovky

Autor Zpráva

<  Servis  ~  Osvetlenie palubovky

vladob8
Zaslal: čt červenec 06, 2006 11:06 pm Odpovědět s citátem
JAPONSKÝ TURISTA Založen: 06. 07. 2006 Příspěvky: 24 Bydliště: Bratislava
Zdravim vsetkych.
Som tu novy, nedavno som si kupil Saxo 1.0i 33kW (1997). Je to perfektne male lahke auticko do mesta. Ziadna korozia ma to vraj pozinkovanu kasnu. Ale k veci, na palubke mi nesvieti jedna ziarovka (aspon si myslim) v strede medzi budikmi. Nevie niekto ako sa meni? skusal som rozobrat ten kryt pristrojov ale bez demontaze volantu to nepojde, lenze v nom je airbag a toho sa bojim neviem ci ho mozem len tak odpojit. Alebo sa musi vybrat cela palubovka?... poradte Sad .
A este nieco ked rano nastartujem studeny motor tak musim asi 15-20 sekund steklit plyn aby motor nechcipol potom vsetko OK. Sad
Inak idem menit rozvodovy remen (tachometer ukazuje 110tis.) Ak mate nejake dobre rady na com si dat este zalezat privitam a vopred dakujem. Smile
Vlado.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
Adler
Zaslal: čt červenec 06, 2006 11:27 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
Vymena zarovky je jednoducha zaleziost celkem..... prvne vypoj baterku. potom ze zadu volantu povola dva torxy.... tim sundas airbag odpojis konektor ... pak tam mas dalsi torx na volantu tusim velikost 45 .... sundas volant .. je dobre povolit packy .. apak uz jen oddelas kryt kolem budiku a cely panel vytahnes ven....je tam asik 5 konektoru ...

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
vladob8
Zaslal: čt červenec 06, 2006 11:59 pm Odpovědět s citátem
Dik rano idem na to dufam ze mi nebuchne ten airbag Laughing
BX19GTI
Zaslal: pá červenec 07, 2006 5:25 am Odpovědět s citátem
ECHT SAXOKLUBÁK Založen: 20. 05. 2005 Příspěvky: 242 Bydliště: Praha
Laughing No jestli máš ty novější budíky s displejem tak tam žádný žárovičky nejsou. Jsou tam napájený nějaký ledky či co. Taky když jsem tu byl jako nováček tak mi tu radily pohoda to vyměníš jen žárovičky. Laughing Laughing a nikdo asi neměl ty nový budíky rozebraný. Takže všechno osvětlení i varovné a kontrolky jsou ledky či co je to za bazmeky. Wink Jo a budíky se daj vyndat i s nasazeným volantem,ale musíš uříznout kousek růžku takovýho umělohmotnýho držáku a je to jako ježek v kleci.

Zaslal: pá červenec 07, 2006 10:29 am Odpovědět s citátem
SAXOKLUBÁK Založen: 24. 10. 2005 Příspěvky: 127 Bydliště: Dubenec u Dvora Králové
no tak s tim rezanim nevim do toho by se mi nechtelo, ale je zase pravda ze to bez sundani volantu nejde vyndat uplne ven! Uz sem menil zarovicku na svetla v dolnich kontrolkach a mel sem ji vyndanou jen tak kousek! volant se mi dolu davat nechtelo... tak sem se stim sral.. jezek v kleci to je jak svina ale jde to... Smile ale pokud mas neco v prostredku tak radim sundat volant...

Zaslal: po červenec 10, 2006 8:20 pm Odpovědět s citátem
Dik hlavne Adlerovi. Vsetko prebehlo uspesne akurat som si musel ist kupit torx 45 na ten volant. Palubka svieti ako nova vymenil som vsetkych 17 ziaroviek a bude pokoj.
Zdravim Vlado.
2UNLIMITED
Zaslal: po červenec 10, 2006 9:21 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
mě nesvítí pravá strana palubky nechce mě to na srazu někdo vyměnit Question
(nehlaste se všichni Laughing )
Adler
Zaslal: po červenec 10, 2006 10:10 pm Odpovědět s citátem
EX-Saxoclubák Založen: 22. 02. 2005 Příspěvky: 1173 Bydliště: Kroměříž
2unlimited: nema problema Smile zalezitost tak pul hodky pokud si dobre pametam Smile

ex 1,5VTd Sad //Galerie//
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail Zobrazit autorovi WWW stránky ICQ
dyk77
Zaslal: út červenec 11, 2006 10:05 pm Odpovědět s citátem
ERROR: RITCHMA VIRUS Založen: 24. 05. 2005 Příspěvky: 1511 Bydliště: Most
Hehe pozor všem. Na sraz si vezměte nářadí, bude se kutit Very Happy

Spotřeba CITROEN SAXO
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Odeslat e-mail
2UNLIMITED
Zaslal: st červenec 12, 2006 10:30 pm Odpovědět s citátem
Anonymní
Adler napsal:
2unlimited: nema problema Smile zalezitost tak pul hodky pokud si dobre pametam Smile

beru tě za slovo v servisu řekli 3 hodiny.tek vem nářadí a já zitra koupím ty žerovky Smile předem děkuji

Zobrazit příspěvky z předchozích:  

Časy uváděny v GMT + 1 hodina
Strana 1 z 1

Přejdi na: